Ανοδικά κινήθηκε ο χρυσός στην Ασία

Μετά τις αγορές των χρυσοχόων
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2006 07:35

ΑΝΟΔΙΚΑ κινήθηκε ο χρυσός στην Ασία, στο πλαίσιο των αγορών στις οποίες προχώρησαν οι χρυσοχόοι, μετά και την υποχώρηση των τιμών του πολύτιμου μετάλλου σε ποσοστό 8% αυτόν τον μήνα.

Η υποχώρηση της τιμής των ράβδων, προσελκύει τους χρυσοχόους οι οποίοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν αποθέματα πριν από την περίοδο των γάμων στην Ινδία τον επόμενο μήνα και τις εορτές κατά το τέλος του έτους.

Ο χρυσός για άμεση παράδοση αυξήθηκαν 1,60 δολ., ποσοστό 0,3%, φθάνοντας στα 575,25 δολ. η ουγγιά. Διαπραγματεύθηκε στα 574,79 δολ. η ουγγιά στις 10:35 π.μ., ώρα Σιγκαπούρης.

Πτωτικά κινήθηκαν νόμισμα και ομόλογα στην Ταϊλάνδη μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον στρατό χθες.

Οι χρυσοχόοι στην Ταϊλάνδη αγοράζουν χρυσό από τότε που οι τιμές του υποχώρησαν κάτω από τα 600 δολ., την περασμένη εβδομάδα.

Η παγκόσμια ζήτηση χρυσού υποχώρησε το δεύτερο τρίμηνο, η τρίτη συνεχόμενη υποχώρηση, καθώς οι υψηλότερες τιμές αποθάρρυναν τους χρυσοχόους από αγορές.

Ο χρυσός για παράδοση Δεκεμβρίου υποχώρησε έως 4,90 δολ., ποσοστό 0,8%, φθάνοντας στα 578,30 δολ. η ουγγιά στο Comex, του Χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων της Ν. Υόρκης (Nymex), κατά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Στις 10:35 π.μ., ώρα Σιγκαπούρης, το πολύτιμο μέταλλο διαπραγματεύθηκε στα 580,30 δολ. η ουγγιά.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • XAUUSDFIX



Σχολιασμένα