ΚΑΕ: Εκ των επικρατέστερων για την εκμετάλλευση έξι μεθοριακών στάθμων στην Τουρκία

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2006 18:08
UPD:18:13

Σε διαγωνισμό για τη διαχείριση έξι μεθοριακών στάθμων πώλησης αφορολογήτων ειδών στην Τουρκία συμμετείχαν τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ) και όπως ανακοινωσαν σήμερα, μετά το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών είναι μεταξύ των δύο επικρατέστερων υποψηφίων (πέντε συνολικά).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η προσφορά της ΚΑΕ και η προσφορά της SETUR είναι οι δύο ισχυρότερες, ενώ το τελικό αποτέλεσμα του διαγωνισμού αναμένεται έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας».

Ο διαγωνισκός της Custom & Τurkish Corporation αφορά την εκμετάλλευση έξι σημείων εισόδου - εξόδου στην Τουρκία για 15 ετη.

Τα σημεία - σταθμοί στην Τουρκία που περιλαμβάνονται στο πακέτο του εν λόγω διαγωνισμού είναι: ο σταθμός Habur μεταξύ Τουρκίας και Ιράκ, Cilvegozu μεταξύ Τουρκίας και Συρίας, ο σταθμός Sarp & Sarpi μεταξύ Τουρκίας και Γεωργίας και οι σταθμοί Kapikule & Derekoy μεταξύ Τουρκίας και Βουλγαρίας. Σημείωνεται ότι η επιβατική κίνηση (αναχωρήσεις και αφίξεις) στους εν λόγω σταθμούς ξεπέρασε τους 10 εκατ. επιβάτες το 2005.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΦΓΚΡΠ



Σχολιασμένα