Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2006 09:52
UPD:10:30

Εγνατία Χρηματιστηριακή: «Η τρέχουσα ροή ειδήσεων δεν επιτρέπει αισιοδοξία για αλλαγή της ψυχολογίας, γι' αυτό αναμένουμε οι επενδυτές να διατηρήσουν το κλίμα σταθεροποίησης».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά συνέχισε την πτωτική της πορεία, με πρωταγωνιστές, πάλι, τις μετοχές ΕΤΕ, ΟΤΕ και ΟΠΑΠ. Αξιοσημείωτο της χθεσινής συνεδρίασης η μεταβίβαση μετοχών της Γερμανός στην Cosmote. Για σήμερα αναμένουμε διατήρηση στα παρόντα επίπεδα με ελαφρά πτωτική τάση. Η πορεία των διεθνών αγορών αναμένεται επίσης πτωτική για σήμερα».

Praxis Securities: «Η εγχώρια αγορά δείχνει αδυναμία να ανέλθει σε υψηλότερα επίπεδα, παρόλο τις τάσεις συσσώρευσης που έχουν προηγηθεί κατά τις προηγούμενες εβδομάδες. Στο πλαίσιο αυτό πιθανολογούμε οτι ο ΓΔΧΑ θα συνεχίσει να κινείται σε ένα στενό εύρος τιμών και κατά τη διάρκεια τη σημερινής συνεδρίασης».

Aspis Securities: «Πιέσεις στις αµερικανικές µετοχές τεχνολογίας χθες, είχαν σαν αποτέλεσµα την υποχώρηση του Nasdaq κατά 0,92% ενώ ο Dow Jones παρουσίασε σταθεροποιητικές τάσεις. Οι ευρωπαϊκές αγορές όπως και η εγχώρια αγορά εµφάνισαν τάσεις συσσώρευσης λόγω ρευστοποιήσεων κερδών. Ανάλογη εικόνα αναµένεται και σήµερα λόγω της χθεσινής υποχώρησης των αµερικανικών µετοχών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα