Τσιτουρίδης: Καμία μείωση στις συντάξεις των ασφαλισμένων του ΤΕΒΕ

Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2006 17:30
UPD:17:33

«Το Προεδρικό Διάταγμα κατ' εφαρμογή νόμου του 1999 θα προχωρήσει κατά τέτοιο τρόπο και θα υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις ώστε να μην υπάρξουν μειώσεις στις συντάξεις των ασφαλισμένων στο ΤΕΒΕ http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/10/03/1248261.htm . Δεν θα υπάρξουν μειώσεις».

Αυτό τόνισε ο υπουργός Απασχόλησης, Σάββας Τσιτουρίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας (Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής), σημειώνοντας πως οι διορθωτικές κινήσεις που γίνονται, θα οδηγήσουν σε μια Ελλάδα στην οποία ούτε το 2007, ούτε το 2008, ούτε το 2010 θα υπάρξουν ασφαλισμένοι -ειδικά στο Ταμείο του ΤΕΒΕ και το ενοποιημένο Ταμείο των ετεροαπασχολούμενων- που θα έχουν μειώσεις συντάξεων.

«Μειώσεις συντάξεων θα προέκυπταν αν εφαρμόζαμε την νομοθεσία του 1999», επισήμανε ο κ. Τσιτουρίδης, λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και πρόσθεσε: «Κανείς δεν θα δει τις εισφορές του να αυξάνονται και κανείς δεν θα δει τη σύνταξη του να μειώνεται».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα