Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2006 09:45
UPD:10:12

Praxis Securities: «Η επικείμενη αύξηση των επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εκτιμούμε ότι έχει προεξοφληθεί από τις κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές, οπότε αναμένουμε, κατά τη σημερινή συνεδρίαση, να εισαχθεί η ανοδική τάση που επικρατεί στις κυριότερες κεφαλαιαγορές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά με μπροστάρηδες μετοχές όπως οι ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΤΕ και ΜΡΦΚΟ πραγματοποίησε εντυπωσιακή άνοδο. Για σήμερα αναμένεται συνέχεια της ανόδου με το ενδιαφέρον να εστιάζεται περισσότερο στην υπέρβαση για τον Γενικό δείκτη τιμών των 3.970 μονάδων, ως κλείσιμο και παράλληλα η πορεία των εταιριών πετρελαίου με την εκ νέου άνοδο των τιμών του αργού πετρελαίου σε επίπεδα κοντά στα 60$ το βαρέλι».

Egnatia Finance: «Αναμένουμε η θετική ψυχολογία να επικρατήσει και πάλι σήμερα καθώς η ροή εγχωρίων νέων παραμένει σε γενικές γραμμές αδιάφορη».

Aspis Securities: «Θεωρούµε πιθανή τη συνέχιση των ανοδικών τάσεων σήµερα τόσο στις διεθνείς όσο και στην εγχώρια αγορά».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα