KPMG: Συγχωνεύει σκέλη δημιουργώντας τη μεγαλύτερη του κλάδου στην Ευρώπη

Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2006 09:43

ΣΧΕΔΙΑ για τη συγχώνευση των σκελών της στη Βρετανία και τη Γερμανία με σκοπό τη δημιουργία της μεγαλύτερης εταιρείας λογιστικών, με προβλεπόμενο τζίρο πλέον των 2 δισ. λιρών Αγγλίας, κάνει η KPMG International.

Η KPMG Europe LLP, που θα δημιουργηθεί από τη συγχώνευση της KPMG LLP, μιας εταιρείας περιορισμένης ευθύνης στη Βρετανία και την KPMG Deutsche Treuhand-Gesellschaft AG στη Γερμανία, που απασχολεί πλέον των 17.000 ανθρώπων, σε συνεργάτες και προσωπικό, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της KPMG μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

«Αυτή η συγχώνευση θα δημιουργήσει τη μεγαλύτερη και την πιο ισχυρή λογιστική φίρμα», αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται: «Θα είναι καλό για όλους μας τους πελάτες καθώς θα μπορούμε να τους εξυπηρετούμε πιο αποτελεσματικά».

Με την έναρξη των δραστηριοτήτων της το επόμενο έτος, η νέα εταιρεία θα βρίσκεται επισήμως στη Βρετανία και θα εδρεύει στη Φραγκφούρτη. Θα προσφέρει έλεγχο λογιστικών βιβλίων, φόρων και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όλη την Ευρώπη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της KPMG.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα