X.A.: Eταιρικές πράξεις

Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2006 10:04

ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ

Αλλαγή επωνυμίας - Από 9/10/2006, η επωνυμία της εταιρίας ‘ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΑΝΩΝ ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ’ στο Χ.Α. αλλάζει σε ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ με διακριτικό τίτλο ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ AEBE. Για τις σχέσεις της με την αλλοδαπή, η ως άνω επωνυμία, καθώς και ο διακριτικός τίτλος θα αποδίδονται στην Αγγλική γλώσσα ως DRUCKFARBEN HELLAS SA.

F.G. EUROPE

Eκποίηση μετοχών. - Σήμερα, 09/10/2006, σύμφωνα με την αριθ. 522Α/20.09.2006 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 480 κοινές ονομαστικές μετοχές της F.G. EUROPE A.E.. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Ένταξη των μετοχών της εταιρίας M.L.S. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. στην Κατηγορία Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης. - Από 09/10/2006, οι μετοχές της εταιρίας M.L.S. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. εντάσσονται προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης της Αγοράς Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατόπιν απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΛΣ



Σχολιασμένα