Επισκόπηση oικονομικού Τύπου

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2006 08:30

* ΕΞΠΡΕΣ: "¶θικτο το "σκληρό καρτέλ" στη διακίνηση της μπύρας. Συνέντευξη στην ΕΞΠΡΕΣ του διευθύνοντος συμβούλου της Ζυθοποιίας Μακεδονίας-Θράκης".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Νέα εθελουσία στον ΟΤΕ. Αποχωρούν άλλοι 700 υπάλληλοι. Το κόστος του νέου προγράμματος θα προσεγγίσει τα 200 εκατ. ευρώ".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Τα μυστήρια των ακινήτων. Έρευνα της Κάπα Research για την πορεία της κτηματαγοράς στην Ελλάδα".

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Στην περιφέρεια το 82% των πόρων του Δ' ΚΠΣ. Με την εθνική συμμετοχή το "πακέτο" φθάνει στα 36,4 δισ. ευρώ".

ΟΤΕ-Εθελουσία

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι «νέα εθελουσία έξοδο στον ΟΤΕ για περίπου 700 υπαλλήλους μέσα στο 2007 προανήγγειλε ο οικονομικός διευθυντής του Οργανισμού κ. Ιορδάνης Αϊβάζης, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με αναλυτές της HSBC, ενώ υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες με την ΕΕ για την πρώτη εθελουσία. Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, το κόστος της νέας εθελουσίας θα ανέλθει στα 200 εκατ. ευρώ».

Δ' ΚΠΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ αναφέρει ότι «στην περιφέρεια κατευθύνεται η συντριπτική πλειοψηφία των κονδυλίων του Δ' ΚΠΣ, αφού, όπως αποφάσισε χθες το υπουργικό συμβούλιο, τα έργα εκεί θα απορροφήσουν το 82%. Το υπόλοιπο 18% θα διατεθεί στην Αττική, που έλαβε τη μερίδα του λέοντος στα προηγούμενα ΚΠΣ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα