Τη συμπλήρωση 40 ετών γιόρτασε η Ευρωπαϊκή Πίστη

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 13:43
UPD:14:01

Η συμπλήρωση 40 ετών από τη δημιουργία της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη γιορτάστηκε σε μια πανηγυρική εκδήλωση με πάνω από 1.400 προσκεκλημένους στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στο Συνέδριο, το οποίο είχε ως κεντρικό μήνυμα «Το Όνειρο. Από το χθες μέχρι το άπειρο», παρουσιάστηκε πλούσιο ιστορικό υλικό από το αρχείο της εταιρίας με παράλληλη αναδρομή από την Ίδρυση της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη έως σήμερα, σε συνδυασμό με ελληνικά και παγκόσμια γεγονότα.

Ο Σταύρος Λεκκάκος, πρόεδρος του δ.σ.

Ο πρόεδρος του δ.σ. Σταύρος Λεκκάκος, σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, αναφέρθηκε στη θετική πορεία που ακολουθεί η εταιρεία, παρά τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική οικονομία. Η Ευρωπαϊκή Πίστη, τόνισε, έχει σπουδαία Διοίκηση, ισχυρή πελατειακή βάση, κουλτούρα και εκπαίδευση.

Στη συνέχεια ο κ. Στέφανος Βερζοβίτης, Μέλος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, αναφερόμενος στα μεγέθη της εταιρείας, σημείωσε ότι το 1977 «δεν είχαμε γνώσεις, εμπειρία, κεφάλαια, αλλά είχαμε χρηστή διαχείριση, συνέπεια, φιλεργατικότητα και εντιμότητα». «Σήμερα η εταιρεία είναι έκτη σε παραγωγή ασφαλίστρων, πέμπτη σε προ φόρων κέρδη, τέταρτη σε αριθμό προσωπικού και τρίτη σε προμήθειες προς το Δίκτυο Πωλήσεων» πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Εμπορική Διευθύντρια Βασιλική Ρούσση αναφέρθηκε στο Δίκτυο Πωλήσεων, τη σταθερή δύναμη, όπως τόνισε, της Ευρωπαϊκής Πίστης όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στη σταθερή πολιτική της εταιρείας, να επιλέξει τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή ως μοναδικό μοχλό ανάπτυξης των ασφαλιστικών εργασιών της.

Στη δική του ομιλία, ο κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης επισήμανε την πρόθεση της Ευρωπαϊκής Πίστης να δημιουργήσει μια κοινωνία ευχαριστημένων ανθρώπων, με χορηγίες, κοινωνικές δράσεις και υποτροφίες, παρουσιάζοντας τους 10 φοιτητές που κατάφεραν να περάσουν πρώτοι στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και οι οποίοι θα λάβουν από την Ευρωπαϊκή Πίστη υποτροφίες συνολικού ύψους 15.000 ευρώ.

Ακολούθησε ομιλία του αντιπροέδρου Δ.Σ. και Γενικού Διευθυντή Χαρτοφυλακίου Νίκου Χαλκιόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς, στις τεχνολογικές εξελίξεις, στις απαιτήσεις του νέου κανονιστικού Πλαισίου «Φερεγγυότητα ΙΙ» αλλά και στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, η οποία, όπως είπε, στέφεται προς την ιδιωτική ασφάλιση.

Ο Χρήστος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος

Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου Χρήστου Γεωργακόπουλου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε αυτήν την εταιρεία δεν θα αφήσουμε ποτέ τις αναμνήσεις μας να είναι καλύτερες από τα όνειρά μας. Είναι πιο δημιουργικό να γιορτάσουμε σήμερα την πρώτη ημέρα των επόμενων 40 χρόνων, παρά των 40 ετών που πέρασαν». Ο κ. Γεωργακόπουλος, έκανε ειδική αναφορά στο «Όνειρο» της εταιρείας παρουσίασε τους στόχους της, καθώς και τον τρόπο, τον χρόνο και τα μέσα επίτευξής τους.

Μετά το τέλος του συνεδρίου η γιορτή με μια συναυλία στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τους Μύρωνα Στρατή, Ησαΐα Ματιάμπα και την Ήβη Αδάμου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα