Αλογοσκούφης για ασφαλιστικό: Δεν μπορώ να μιλήσω για λύσεις, για ένα πρόβλημα που δεν έχει περιγραφεί

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2006 19:37

«Για το ασφαλιστικό πρέπει να γίνουν προτάσεις τολμηρές και με φαντασία. Αυτό που ζητήσαμε από την επιτροπή είναι να μας κάνουν προτάσεις που ξεφεύγουν από τα πολιτικό πλαίσιο που έχει θέσει η κυβέρνηση.

Αυτό που ζητάμε είναι να μας πει η Επιτροπή ποια είναι η κατάσταση του συστήματος. Αυτό είναι το βασικό αντικείμενο της Επιτροπής και αν αυτό γίνει με σωστό τρόπο, μέσα στην περιγραφή του προβλήματος θα περιέχεται και η λύση του. Η Επιτροπή θα κάνει και προτάσεις δηλαδή.

Μένει να δούμε τις προτάσεις και να γίνει διάλογος μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και μέσα στη Βουλή και μεταξύ των κοινωνικών εταίρων. Χωρίς να περιγραφεί το πρόβλημα, δεν θα ήθελα να βγω μπροστά και να μιλήσω για λύσεις για ένα πρόβλημα που δεν έχει περιγραφεί στο σύνολο του», δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών στον ρ/σ Alpha 98,9, ενώ για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης σε άτομα με ειδικές ανάγκες είπε «Δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος από τις πρώτες μετρήσεις που έχουν γίνει γιατί μιλάμε για μεγάλα ποσά» και απέκλεισε μείωση του αριθμού των δόσεων για το επίδομα στους δασκάλους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα