Ντρουκφάρμπεν: Πλήρως ασφαλισμένες οι εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2006 11:10

Ζημιές περιορισμένης έκτασης προκλήθηκαν από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο εργοστάσιο παραγωγής μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας της Ντρουκφάρμπεν στον Ασπρόπυργο Αττικής, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση της εισηγμένης.

Σχετικά με τους λόγους που προκλήθηκε η πυρκαγιά, η διοίκηση τονίζει ότι διενεργούνται σχετικές έρευνες από τις αρμόδιες αρχές και τα αποτελέσματα τους θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά δεν μπορεί ακόμα να πραγματοποιηθεί.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Ασπρόπυργο είναι πλήρως ασφαλισμένες για όλους τους κινδύνους, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης απώλειας κερδών. Το σύνολο των ασφαλιζόμενων κεφαλαίων για τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στον Ασπρόπυργο ανέρχεται στο ποσό των 35 εκατ. ευερώ.

Η διοίκηση της εταιρείας διαβεβαιώνει ότι «το ατυχές αυτό συμβάν δεν θα εμποδίσει την ομαλή επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας, η οποία θα υποκατασταθεί για το σύντομο χρονικό διάστημα της αποκατάστασης των ζημιών από τις παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Χαλκίδα και συνεργαζόμενες εταιρείες στο εξωτερικό».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα