KDDI: 24% η αύξηση των κερδών το τρίμηνο

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2006 11:27

ΑΥΞΗΣΗ σε ποσοστό της τάξης του 24%, σημείωσαν το δεύτερο τρίμηνο της χρήσης τα καθαρά κέρδη της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας ασύρματης τηλεφωνίας της Ιαπωνίας, KDDI Corp., καθώς προσήλκυσε περισσότερους συνδρομητές, με τη διάθεση νέων κινητών τηλεφώνων υψηλής ταχύτητας.

Τα καθαρά κέρδη αναρριχήθηκαν στα 60 δισ. γιέν (507 εκατ. δολ.) το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου από 49 δισ. γιέν, πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν 6,9%, φθάνοντας στα 806 δισ. γιέν.

Η KDDI προσελκύει συνδρομητές με την παροχή περισσότερων κινητών με μουσική και με χαρακτηριστικά πιστωτικών καρτών, περιορίζοντας το χάσμα με τη μεγαλύτερη ανταγωνίστριά της, ΝΤΤ DoCoMo Inc. Η εταιρεία είπε σήμερα ότι περιμένει να αυξήσει τον αριθμό των συνδρομητών, χωρίς τη μείωση των τιμών, πριν από τους νέους κανονισμούς την ερχόμενη εβδομάδα, που θα επιτρέψουν στους χρήστες να αλλάξουν εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, χωρίς να αλλάξουν τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους.

Η KDDI πρόσθεσε 445.600 συνδρομητές το δεύτερο τρίμηνο του έτους, υπερβαίνοντας την DoCoMo κατά 14.900 συνδρομητές, σύμφωνα με τα στοιχεία της Telecommunications Carrier Association. Η δεύτερη σε μέγεθος εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της χώρας, αύξησε τους συνδρομητές της κατά 551.700 το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, όταν υπερέβη την DoCoMo, κατά 77.200 συνδρομές.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα