ΜΕΒΓΑΛ: «Καμία μεταβολή στη μετοχική σύνθεση»

Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2006 17:08

«Για πολλοστή φορά, σε διάστημα λίγων μηνών, η πρώην ΔΕΛΤΑ Συμμετοχών και νυν Vivartia ανακοινώνει στην επιχειρηματική και χρηματιστηριακή κοινότητα την “οριστική εξαγορά” http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/10/25/1258521.htm ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας μας».

Για ακόμη μια φορά επαναλαμβάνουμε ότι η οποιαδήποτε μεταβίβαση μετοχών είναι νομικά αδύνατη χωρίς τη συναίνεση της πλειοψηφίας των μετόχων. Συνεπώς, καμία μεταβολή δεν υφίσταται στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας».

Τα παραπάνω αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση της ΜΕΒΓΑΛ. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την Παρασκευή θα συνεδριάσει - όπως είναι προγραμματισμένο - το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας με θέμα την έγκριση της μεταβίβασης των μετοχών της κ. Μαίρης Χατζάκου στα παιδιά της, μετά από αίτηση της ίδιας της μετόχου.

«Το παράλογο είναι προφανές: η κα Χατζάκου από τη μια ζητά την έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο και τη συναίνεση της καταστατικής πλειοψηφίας των μετόχων αποδεχόμενη τις πρόνοιες του καταστατικού και συγχρόνως ανακοινώνει μια φανταστική δεύτερη μεταβίβαση χωρίς καμία έγκριση!», προστίθεται στην ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα