Ιntracom: Εργο 11 εκατ. ευρώ για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2006 18:36

Σε πλήρη λειτουργία σε 135 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα τέθηκε από τις αρχές Οκτωβρίου το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Το συνολικό έργο μελέτης και υλοποίησης ΟΠΣ, το οποίο στηρίζεται στο τραπεζικό της πακέτο PROFITS προσαρμοσμένο στις ανάγκες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, υλοποίησε και παρέδωσε η Intacom IT Services.

Το έργο, που ανατέθηκε στην INTRACOM IT SERVICES κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού, ανέρχεται σε περίπου 11 εκατ. ευρώ και υλοποιήθηκε σε δύο φάσεις.

Η πρώτη περιελάμβανε τη μελέτη σχεδιασμού του ΟΠΣ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (λογική και φυσική αρχιτεκτονική, απαιτήσεις τεχνολογικής υποδομής, ασφάλειας, επικοινωνιών, εκπαίδευσης κλπ). Η δεύτερη φάση αφορούσε στην υλοποίηση ολοκληρωμένης λύσης λογισμικού τραπεζικών εφαρμογών, βασισμένης στο PROFITS που καλύπτει το πλήρες φάσμα εργασιών στα καταστήματα και στις κεντρικές υπηρεσίες του οργανισμού, στο BTS Vision σύστημα διαχείρισης διαθεσίμων καθώς και στο σύστημα διαχείρισης ATM / POS και καρτών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα