Κορρές: Συμφωνία διανομής προϊόντων στην Κίνα

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2006 17:39

Συμφωνία διανομής των προϊόντων της στην Κίνα, μέσα από καταστήματα αποκλειστικά με το δικό της όνομα, υπέγραψε σήμερα η εταιρεία φυσικών προϊόντων «Κορρές», όπως δήλωσε σήμερα από τη Σαγκάη ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης.

Ο κ. Αλογοσκούφης χαρακτήρισε τη συμφωνία πολύ σημαντική και δήλωσε ότι αποτελεί ένααπό τα παραδείγματα για το πώς μπορεί μια επιτυχημένη ελληνική εταιρεία να εισέλθει στη μεγάλη κινεζική αγορά.

Από τη δική μας πλευρά, πρόσθεσε ο κ. Αλογοσκούφης, μέσω του ΟΠΕ συμβάλλαμε όσο μπορούσαμε και θα συμβάλλουμε όπου υπάρχουν ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε μεγάλες αγορές, όπως είναι η αγορά της Κίνας.

Ο υπουργός είπε ακόμη ότι κατά τη διάρκεια της ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής στην Κίνα έγιναν περίπου 600 συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων επιχειρηματιών και κινεζικών εταιρειών και με το συντονισμό της ελληνικής κυβέρνησης έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις σε βάθος.

«Πιστεύω ότι θα έχουμε σύντομα πολύ σημαντικά αποτελέσματα, όπως είχαμε με τη σημερινή συμφωνία της εταιρίας Κορρές, πρόσθεσε ο υπουργός.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα