Στις εκλογές του ΕΒΕ Φθιώτιδας ο συνδυασμός «Ανανεωτική Πορεία» του Αθ. Κυρίτση

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 00:27
UPD:00:44

Τη δημιουργία συνδυασμού «Ανανεωτική Πορεία» και τη συμμετοχή του στις εκλογές του ΕΒΕ Φθιώτιδας τον Δεκέμβριο του 2017, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού Αθανάσιος Κυρίτσης.

Όπως σημειώνει ο κ. Κυρίτσης, «σε μια δύσκολη εποχή  για το επιχειρείν  αλλά και την κοινωνία γενικότερα, ένας πυρήνας ενεργών επαγγελματιών, βιώνοντας τα προβλήματα, τις δυσκολίες, και τις ανάγκες που αντιμετωπίζει καθημερινά ο ενεργός επιχειρηματικός κόσμος, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις εκλογές του ΕΒΕ Φθιώτιδας το Δεκέμβριο του 2017 δημιουργώντας τον συνδυασμό “Ανανεωτική Πορεία”».

«Η απόφαση μας αυτή, ενισχύθηκε από την παρότρυνση πολλών συναδέλφων, οι οποίοι θεωρούν ότι χρειάζεται ριζική ανανέωση η ηγεσία και ο τρόπος λειτουργίας του Επιμελητηρίου. Η κίνηση αυτή είναι συνειδητή και ξεκάθαρη, δεν στοχεύει στην προσωπική μας ανάδειξη μιας και είμαστε ήδη  ενεργοί επαγγελματίες, και δεν θεωρούμε  το Επιμελητήριο ως μέσο εκπλήρωσης προσωπικών φιλοδοξιών», προσθέτει ο κ. Κυρίτσης.

Όπως αναφέρει, «η μέχρι τώρα θητεία μου στο δ.σ. του επιμελητηρίου, ως υπηρέτης του θεσμού από την θέση του οικονομικού επόπτη, μου έδωσε την εμπειρία, την γνώση και την ωριμότητα να αντιληφθώ τα προβλήματα που υφίστανται και τις αλλαγές που χρειάζεται να υλοποιηθούν για την αναβάθμιση του θεσμού». 

Υπογραμμίζει, δε, ότι «διαχωρίζουμε πλήρως την θέση μας από την παρούσα ηγεσία και την θεωρούμε αποκλειστικά υπεύθυνη για την απαξίωση του θεσμού. Αρκετά με τα ευχολόγια, την αδιαφορία,  την κοροϊδία, τα κούφια λόγια, τις αοριστίες,  την ολιγωρία, τις ίντριγκες και τις μεθοδεύσεις». 

Στόχοι του συνδυασμού, κατά τον κ. Κυρίτση, είναι:

  • Η αποκατάσταση του κύρους του θεσμού του επιμελητηρίου.
  • Η ριζική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας, οργάνωσης  και δράσης. 
  • Η σωστή και άμεσή επικοινωνία με όλα τα μέλη. 
  • Η ισότιμη λειτουργία για όλους και όχι μόνο για λίγους που κινούνται πέριξ της ηγεσίας.

«Ζητάμε  από εσάς να είστε συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια, η οποία θα πορευθεί έξω από πολιτικές και κομματικές αντιπαραθέσεις, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της τοπικής μας οικονομίας και αγοράς, ώστε να πραγματοποιηθεί η ανανέωση  που τόσο επιτακτικά ζητούν και προσμένουν οι έμποροι, οι βιοτέχνες, οι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες του Νομού μας. Η στήριξη σας στο συνδυασμό «Ανανεωτική Πορεία»,  θα οδηγήσει στην ανανέωση που όλοι θέλουμε», καταλήγει ο επικεφαλής του συνδυασμού.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα