Η Re.De-Plan A.E. Consultants στους κορυφαίους της ελληνικής επιχειρηματικότητας για το 2017

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 23:54
UPD:23:57
Δελτίο Τύπου

Κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα το 2017 στον τομέα του Περιβάλλοντος και της Πράσινης Ανάπτυξης αναδείχθηκε η Re.De-Plan A.E. Consultants από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Η εκδήλωση «ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΒΕΑ 2017» πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, των κομμάτων, της πολιτείας, επιχειρηματικών φορέων και πλήθους επιχειρηματιών.

Για την αναγνώριση της Re.De-Plan A.E. Consultants ως μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις για το 2017, η διοίκηση, τα στελέχη, οι μηχανικοί και οι συνεργάτες της εταιρείας ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο, την κριτική επιτροπή καθώς και όλα τα στελέχη του Επιμελητηρίου.

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, στην αναγνώριση αυτή οδήγησε η σταθερή εταιρική επιδίωξη να αναδειχθεί η περιβαλλοντική διάσταση, σε όλες τις επιστημονικές και γενικότερα τις επαγγελματικές επιλογές, πάντα στο πλαίσιο των αρχών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που καθορίζει όλες τις εταιρικές αποφάσεις.

«Στη δουλειά μας, η περιβαλλοντική προστασία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αναπτυξιακή χωροταξία», σημειώνει η Re.De-Plan A.E. Consultants. Ως παράδειγμα, παραθέτει την ενασχόληση της με την προώθηση της ανάπτυξης επιχειρηματικών πάρκων.

«Μέχρι και πρόσφατα, ο υφιστάμενος σκεπτικισμός, οδηγούσε στην πεποίθηση ότι τα Επιχειρηματικά Πάρκα είναι ωραία πράγματα αλλά για άλλη χώρα. Ευτυχώς, σιγά σιγά, με επιμονή και πολύ δουλειά, με την υποστήριξη των Φορέων της Επιχειρηματικότητας, της ΚΕΕ, τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν. Πολιτικοί και διοικητικοί θεσμοί, αλλά και οι ίδιες οι επιχειρήσεις, στη βιομηχανία και τα logistics, δείχνουν να συνειδητοποιούν τα οφέλη και να ακούν, τώρα πια, ευχάριστα αυτές τις απόψεις», τονίζει η εταιρεία.

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Παρατηρεί επίσης ότι «πλέον, γίνεται συνείδηση ότι το τέλος του χωροταξικού, πολεοδομικού και περιβαλλοντικού χάους και η λειτουργία των επιχειρήσεων σε οργανωμένους υποδοχείς, εκτός από δείγμα πολιτισμού, είναι ισχυρό εφόδιο για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας τους. Είναι ο δρόμος που προτρέπει και επιτρέπει την ανάπτυξη συλλογικών δομών και υποδομών των επιχειρήσεων για την κοινή αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τη συμπαραγωγή, την επαναχρησιμοποίηση υδατικών πόρων, την ανακύκλωση, την εναλλακτική διαχείριση. Είναι ένας δρόμος που ευνοεί και υποστηρίζει την κυκλική οικονομία».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα