Yahoo: Νέο site για την προσέλκυση γυναικών

Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2006 10:27

ΣΤΗΝ προσπάθεια προσφοράς πιο σπάνιων περιεχομένων και της αύξησης των πωλήσεων διαφήμισης, η Yahoo! Inc., θα παρουσιάσει σήμερα ένα Web site με συνταγές μαγειρικής και βίντεο διάσημων σεφ, συμπεριλαμβανομένης της Martha Stewart και του Wolfgang Puck.

Το site, με το όνομα Yahoo Food, θα επιτρέψεις στους χρήστες να μοιραστούν και να βαθμολογήσουν online συνταγές, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας που εδρεύει στο Σάνιβεϊλ της Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Η Yahoo έκλεισε συμφωνίες με εταιρείες για διαφήμιση, συμπεριλαμβανομένης της Kraft Foods Inc. και της Sheraton Hotels & Resorts που θα στηρίξουν την ιστοσελίδα, η οποία έχει στόχο κυρίως γυναίκες. Αυτό αποτελεί μέρος του σχεδίου του επικεφαλής του τμήματος μέσων της Yahoo, Lloyd Braun και πρώην στελέχους της τηλεόρασης του ABC, να δημιουργήσει περισσότερα μοναδικά site, στα οποία η Yahoo μπορεί να πουλήσει διαφήμιση. Η εταιρεία δημιούργησε site τεχνολογίας τον Μάϊο.

Οι μετοχές της Yahoo υποχώρησαν 35 σεντς, φθάνοντας χθες στα 25,99 δολ. η μία στο Nasdaq. Φέτος έχουν υποχωρήσει 34%, μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα του δευτέρου και του τρίτου τριμήνου για τους επενδυτές.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα