Στα δικαστήρια ενδέχεται να προσφύγει η Cosmote Romania

Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2006 11:21
UPD:11:23

Η Cosmote Romania ενδέχεται να προσφύγει στα δικαστήρια της Ρουμανίας κατά της Γενικής Επιθεώρησης Επικοινωνιών και Τεχνολογιών Πληροφορικής της χώρας (General Inspectorate of Communications and Information Technology – IGCTI), η οποία στο διαγωνισμό που διοργάνωσε για την παροχή των δύο τελευταίων αδειών παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς δεν επέλεξε ως ανάδοχο την εταιρεία (βλ. BMD 1.251, 24 Οκτ. 2006).

Η τελική απόφαση για την προσφυγή της Cosmote Romania στα δικαστήρια θα ληφθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Νικόλαος Τσόλας.

Υπενθυμίζεται πως τις δύο άδειες κέρδισαν οι εταιρείες Telemobil και RCS&RDS. Η Cosmote Romania ανακοίνωσε επίσης πως έχει επενδύσει 220 εκατ. ευρώ περίπου για την αύξηση του βαθμού κάλυψης του δικτύου της με αποτέλεσμα αυτά να καλύπτει πλέον το 76% της επικράτειας και το 92% του πληθυσμού της χώρας. Στο πρώτο εξάμηνο του 2006 ο αριθμός των πελατών της εταιρείας ανήλθε σε 530 χιλ., εκ των οποίων το 86% είναι χρήστες καρτών προπληρωμένων καρτών ομιλίας.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα