Σεμινάριο για διαγωνισμούς της Παγκόσμιας Τράπεζας

Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2006 13:11

Σεμινάριο για Συμβουλευτικές εταιρείες με σκοπό την ενημέρωση για τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς της Παγκόσμιας Τράπεζας διοργάνωσε χθες (2-11-2006) το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Το σεμινάριο επικεντρώθηκε στην επεξήγηση των διαδικασιών προκήρυξης διαγωνισμών έργων που χρηματοδοτούνται από την Παγκόσμια Τράπεζα και τη διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων. Παράλληλα, δόθηκαν πρακτικές συμβουλές για τη συμμετοχή στα προγράμματα αυτά.

Το σεμινάριο έγινε με ευρεία συμμετοχή εταιρειών Συμβούλων (Οικονομικών, Τεχνικών, Νομικών) που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Την έναρξη του σεμιναρίου κήρυξε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γεώργιος Μέργος, ενώ βασικός ομιλητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Devesh Mishra, υψηλόβαθμο στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας. Συμμετείχαν, επίσης, οι εκπρόσωποι της Ελλάδος στο γραφείο του Εκτελεστικού Διευθυντή της Παγκόσμιας Τράπεζας κ.κ. Γιώργος Πολιτάκης και Γιώργος Πολενάκης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα