ATEbank: Νέο στεγαστικό προϊόν

Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2006 13:22

Ένα νέο στεγαστικό πρόγραμμα, το «Στέγη-Τρίποντο», διαθέτει η ATEbank.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, το νέο πρόγραμμα προσφέρεται με το χαμηλότερο σταθερό επιτόκιο για τον πρώτο χρόνο 3,00% (πλέον 0,12% που αντιστοιχεί στην εισφορά Ν.128/75).

Στη συνέχεια για τα επόμενα 4 έτη, το επιτόκιο είναι σταθερό και προκαθορισμένο 4,45%(πλέον 0,12% που αντιστοιχεί στην εισφορά Ν.128/75). Μετά την περίοδο των σταθερών επιτοκίων χαμηλής εκκίνησης, το επιτόκιο γίνεται κυμαινόμενο, απόλυτα συνδεδεμένο με το επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, με προκαθορισμένο σταθερό περιθώριο.

Η διάρκεια αποπληρωμής του δανείου μπορεί να ανέλθει έως και 40 έτη και προσφέρεται περίοδος χάριτος μέχρι 24 μήνες, εφόσον το επιθυμεί ο δανειολήπτης.

Το πρόγραμμα «Στέγη-Τρίποντο» παρέχει τη δυνατότητα πρόωρης αποπληρωμής του δανείου χωρίς καμία επιβάρυνση στην περίοδο του κυμαινόμενου επιτοκίου.

Τέλος, η ΑΤΕbank προσφέρει μαζί με κάθε στεγαστικό δάνειο «Στέγη-Τρίποντο» πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard με δωρεάν συνδρομή για όλη τη διάρκεια αποπληρωμής του δανείου, καθώς και το προσωπικό δάνειο “Fix-15” με έκπτωση επιτοκίου 2,00%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα