Επισκόπηση oικονομικού Τύπου

Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2006 08:07

* ΕΞΠΡΕΣ: «Από τα 75.000 ευρώ φορολόγηση με 40%. Ο Γ. Αλογοσκούφης με συνέντευξή του στην ΕΞΠΡΕΣ αποκαλύπτει τη νέα φορολογική κλίμακα».

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Σήμα για άρση της επιτήρησης....αλλά η Κομισιόν δεν δεσμεύεται χρονικά. Έκθεση της ΕΕ: Κάτω από το 3% το έλλειμμα το 2006,2007 και 2008».

* ΚΕΡΔΟΣ: «Το happy end της απογραφής. ¶ρση της επιτήρησης προοιωνίζεται η φθινοπωρινή έκθεση της Κομισιόν».

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: « Εύσημα από Κομισιόν για τα δημόσια οικονομικά μας. Μείωση ελλείμματος κάτω από 3% του ΑΕΠ χωρίς πρόσθετα μέτρα».

Κομισιόν - Δημοσιονομικά

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ υποστηρίζει ότι «ο «διπλός» στόχος της κυβέρνησης για το δημόσιο έλλειμμα, που ήταν η αποφυγή κοινοτικών κυρώσεων και έξοδος από την επιτήρηση, φαίνεται ότι επιτυγχάνεται σύμφωνα με τις φθινοπωρινές προβλέψεις της Κομισιόν, αλλά και τις δηλώσεις του αρμόδιου Επιτρόπου Χοακίν Αλμούνια. Το έλλειμμα θα διαμορφωθεί φέτος και το 2007 σε 2,6% του ΑΕΠ και στο 2,4% το 2008».

Συνέντευξη Αλογοσκούφη

Η ΕΞΠΡΕΣ αναφέρει ότι «για ετήσια εισοδήματα από 75.000 ευρώ και άνω θα ισχύσει το 2007 ο ανώτατος φορολογικός συντελεστής 40%. Ο υπουργός Γ. Αλογοσκούφης, με συνέντευξή του στην ΕΞΠΡΕΣ, τονίζει ότι υπέρ αυτού του ορίου - αντί των 100 χιλιάδων ευρώ, όπως είχε αρχικά αναφερθεί - κατατέθηκαν σοβαρά επιχειρήματα. Με τον τρόπο αυτό ο υπουργός αποκάλυψε τη νέα φορολογική κλίμακα».

ΠΗΓΗ: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα