ΟΠΑΠ: Αυξημένο προμέρισμα το 2006

Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2006 14:36

«To προμέρισμα για τη χρήση του 2006 μπορεί να είναι λίγο παραπάνω από μερικές εκτιμήσεις της αγοράς για 0,50 ευρώ - 0,52 ευρώ ανά μετοχή», δήλωσε στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Βασίλης Νειάδας.

«Διακρίνουμε ότι λόγω και της εισόδου των ελληνικών ομάδων, οι έντονα αυξητικές τάσεις που επικράτησαν στο Στοίχημα το πρώτο εξάμηνο του 2006 συνεχίζονται με τους ίδιους ρυθμούς για το εννεάμηνο», πρόσθεσε.

Ο κ. Νειάδας είπε ακόμη ότι η συμφωνία με την Intralot θα επηρεάσει θετικά τις επόμενες οικονομικές χρήσεις του ΟΠΑΠ, καθώς η εταιρεία αναμένεται να εξοικονομήσει παραπάνω από το ήμισυ του τρέχοντος κόστους διαχείρισης του «Πάμε Στοίχημα» μέχρι το 2010.

Η σύμβαση με την Intralot λήγει τον Ιανουάριο το 2007 και ο ΟΠΑΠ είχε το δικαίωμα να την ανανεώσει για τρία ακόμη έτη. «Μία τριετής ανανέωση θα σήμαινε ένα πολύ μεγάλο κόστος για τον ΟΠΑΠ», υπογράμμισε ο κ. Νειάδας. Eπισήμανε ακόμη ότι ο ΟΠΑΠ θα ενδιαφερόταν να αναλάβει την λειτουργία του στιγμιαίου λαχείου Ξυστό στη χώρα, αν η κυβέρνηση προχωρήσει σε διαγωνισμό με ευνοϊκούς όρους.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα