ΟΠΑΠ: Τοποθέτηση γενικών διευθυντών

Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2006 15:18

Το διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ ανέθεσε τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή:

1. Στη νεοσυσταθείσα Γενική Διεύθυνση Στοιχημάτων, στον κ. Η. Γούλα,

2. Στη Γενική Διεύθυνση Προώθησης Πωλήσεων (Μάρκετινγκ) στον κ. Α. Παπουτσή,

3. Στη Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης & Οργάνωσης Υπηρεσιών στον κ. Μ. Κούκη,

4. Στη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής & Επιχειρησιακής Έρευνας και Ανάπτυξης στον κ. Π. Πιπή.

Ο κ. Η. Γούλας εργαζόμενος στον Διεθνή Οργανισμό CERN Γενεύης από το 1991, κατείχε τα 7 τελευταία χρόνια τη θέση του υπευθύνου σε θέματα μεταφοράς τεχνογνωσίας και είναι κάτοχος πτυχίου Computer Science με εφαρμογή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, από το Πανεπιστήμιο του Τορίνο.

Ο κ. Μ. Κούκης, μέχρι σήμερα Διευθυντής Εφοδιαστικής Διαδικασίας (Logistics), Προμηθειών και Περιουσίας, έχει 38 χρόνια προϋπηρεσία στην ΟΠΑΠ Α.Ε. και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ο κ. Α. Παπουτσής, μέχρι σήμερα Διευθυντής Οικονομικού Ελέγχου της εταιρείας, έχει προϋπηρεσία 25 χρόνια στην ΟΠΑΠ Α.Ε., είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 2003 εκπονεί Διδακτορική Διατριβή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Ο κ. Π. Πιπής, από το 2003 μέχρι σήμερα έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής & Επιχειρησιακής Έρευνας και Ανάπτυξης, έχει 18 χρόνια προϋπηρεσία στην ΟΠΑΠ Α.Ε, είναι πτυχιούχος της Μαθηματικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέχει δίπλωμα στη διαχείριση τεχνολογίας του Ε.Μ.Π. και της ΑΣΟΕΕ.

Ειδικός σύμβουλος για το «Πάμε Στοίχημα»

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο, στα πλαίσια της ανάληψης της διοργάνωσης και λειτουργίας του "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ", ανέθεσε καθήκοντα ειδικού συμβούλου στον κ. Κevin Anderson. Ο κ. Κ. Anderson, έχει 24ετή προϋπηρεσία στην αγορά τυχερών παιγνιδιών και τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου για την επιχειρηματική ανάπτυξη σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική στην εταιρεία Scientific Games Inc, από την οποία απεχώρησε τον Απρίλιο του 2006. Έχει ιδιαίτερη εμπειρία συνεργασιών με κρατικές λοτταρίες της Ευρώπης και έχει αναλάβει την οργάνωση διεξαγωγής παιγνιδιών σε διάφορες χώρες του κόσμου. Είναι κάτοχος Bachelor of Science από το University of Salford U.K. και μεταπτυχιακού τίτλου σε Διεθνές Marketing από το North Staffordshire Polytechnic U.K..



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα