Fashion Box: Νέα καταστήματα σε Ελλάδα και Βαλκάνια

Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2006 18:49

Στην επέκταση του δικτύου καταστημάτων της προχωρά η Fashion Box Ελλάς με τη δημιουργία τριών νέων σημείων πώλησης στην Θεσσαλονίκη, τα Σπάτα και το Bourgas.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο Νοέμβριο αναμένεται να ανοίξουν δύο2 νέα σημεία πώλησης REPLAY επιφάνειας 150 περίπου τ.μ. έκαστο. Το πρώτο θα λειτουργήσει εντός του νέου εμπορικού κέντρου MEGA OUTLET στην Πυλαία Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρεία UNITED PROPERTIES, ενώ το δεύτερο θα βρίσκεται στο νέο FACTORY OUTLET AIRPORT στα Σπάτα, εντός του Εμπορικού Πάρκου του αεροδρομίου ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, σε συνεργασία με τον όμιλο ELMEC.

Επιπρόσθετα, στις αρχές Νοεμβρίου ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο Replay Corner στο Bourgas της Βουλγαρίας, ενισχύοντας την εταιρική παρουσία της FASHION BOX ΕΛΛΑΣ στη γείτονα χώρα, όπου ήδη λειτουργούν με την μέθοδο franchise δύο καταστήματα REPLAY στην Σοφία και δύο Replay Corners στις πόλεις Plovdiv και Varna αντίστοιχα.

Με την προσθήκη των νέων καταστημάτων, το δίκτυο της FASHION BOX ΕΛΛΑΣ θα αριθμεί 49 σημεία πώλησης, εκ των οποίων 36 στην Ελλάδα και 13 στο εξωτερικό.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση της FASHION BOX ΕΛΛΑΣ πραγματοποιεί ενέργειες για την δημιουργία, μέσα στη χρήση 2007, σημείων πώλησης στις αγορές της Ρουμανίας και της Αλβανίας.

Στην αγορά της Ρουμανίας η εταιρεία έχει ήδη στρατηγική συνεργασία με τον όμιλο ELMEC, που αφορά στην διάθεση προϊόντων REPLAY μέσα από την αλυσίδα καταστημάτων λιανικής FAMOUS BRANDS, και επιπρόσθετα προσανατολίζεται στην ανάπτυξη αυτόνομων σημείων πώλησης.

Η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων εννεαμήνου 2006 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2006.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα