Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2006 10:04

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά κινείται σε διαφορετικούς ρυθμούς, πραγματοποιώντας ισχυρή άνοδο και πλησιάζοντας τα υψηλά έτους. Πρωταγωνιστές τζίρου ήταν την Παρασκευή οι μετοχές ΚΥΠΡ, ΕΤΕ, ΠΕΙΡ και ΟΠΑΠ. Γενικότερα Τράπεζες και Τηλεπικοινωνίες δίνουν το δικό τους τόνο στην αγορά και ενδεχόμενη αντιστροφή της τάσης θα χαλάσει την εικόνα όλης της αγοράς. Για την εβδομάδα που έρχεται διατηρούμε επιφυλάξεις».

Fortius Finance: «Η κίνηση του ΓΔ αντίθετα με την πορεία των ξένων δεικτών στη συνεδρίαση της Παρασκευής, σε συνδυασμό με την ευκολία διάσπασης της αντίστασης των 4.250 μονάδων και την αύξηση της καθαρής αξίας συναλλαγών πάνω από τα €300 εκ. αυξάνουν τις πιθανότητες κίνησης του ΓΔ προς την επόμενη αντίσταση, η οποία εντοπίζεται στις 4.317 μονάδες.

»Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα προκρίνουμε την προσπάθεια κίνησης του ΓΔ σε υψηλότερες περιοχές, υπό την προϋπόθεση απορρόφησης της προσφοράς στις δεικτοβαρείς μετοχές. Σημεία αναφοράς για σήμερα πλην της πορείας των ξένων δεικτών, θα είναι και η πορεία των μετοχών των Εμπορικής Τράπεζας (πριν από την έναρξη της συνεδρίασης) και Ελληνικών Χρηματιστηρίων (18:00) καθώς ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του 9μήνου σήμερα».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα