ΥΠΟΙΟ: Kαταστροφολογεί το ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2006 18:18
UPD:18:20

«Αυτό που είναι πράγματι στον “αέρα” δεν είναι ο Προϋπολογισμός της Κυβέρνησης αλλά οι καταστροφολογικές προβλέψεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την οικονομία, οι οποίες συνεχώς διαψεύδονται. Αντί να καταστροφολογούν, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να κάνουν την αυτοκριτική τους για την κακή κατάσταση που άφησαν την οικονομία και για τις προβλέψεις τους που πέφτουν συνεχώς έξω».

Τα παραπάνω επισημαίνονται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών σε απάντηση δηλώσεων στελεχών του ΠΑΣΟΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/11/15/1265927.htm σχετικά με τον Προϋπολογισμό του 2007.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει με αξιοπιστία και συνέπεια την εφαρμογή του προγράμματός της και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, που προωθούν την ανάπτυξη της οικονομίας, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή, παράλληλα με τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος. Τα πρόσθετα έσοδα του Προϋπολογισμού δεν προέρχονται από νέους φόρους αλλά από τα αυξημένα εισοδήματα που προκύπτουν από την ανάπτυξη της οικονομίας και από την προσπάθεια της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής», προστίθεται στην ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα