Συμβόλαια άνω των 17 εκατ. ευρώ για τη μεταφορά ανθρωπιστικού υλικού

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2006 19:56

Αντιπροσωπεία του Παγκόσμιου Προγράμματος Σίτισης (World Food Program-WFP) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή του κ. Powell θα συναντηθεί αύριο Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2006 στις 10.00 με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Υπουργείο Εξωτερικών και στη συνέχεια θα ενημερώσει τις ελληνικές επιχειρήσεις για τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε διεθνείς διαγωνισμούς του οργανισμού σε ό,τι αφορά την παροχή και μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας

Η «Hellenic AID» του Υπουργείου Εξωτερικών έχει συνεισφέρει περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ το 2006 στο WFP για την υποστήριξη προγραμμάτων σε χώρες όπως η Αρμενία, Γεωργία, Γουϊνέα, Σουδάν, Σρι Λάνκα και Κονγκό. Βεβαίως και στην Παλαιστίνη. Στο σεμινάριο θα απευθύνουν χαιρετισμό ο κ. Στυλιανίδης και ο κ. Powell και θα παρουσιαστούν στους φορείς της αγοράς και σε ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις οι διαδικασίες για την καλύτερη συνεργασία των ελληνικών επιχειρήσεων με τον διεθνή αυτόν οργανισμό.

Υπενθυμίζεται πως από το 2001 οι ελληνικές εταιρείες έχουν εξασφαλίσει συμβόλαια από διαγωνισμούς συνολικής αξίας περισσοτέρων των 17 εκατ. ευρώ, κυρίως για τη μεταφορά ανθρωπιστικού υλικού.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα