Βουρλούμης: Στο κρουαζιερόπλοιο-ΔΕΚΟ τη λουξ θέση έχουν καταλάβει οι συνδικαλιστές

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2006 21:02

Oι ΔΕΚΟ είναι σαν ένα κρουαζιερόπλοιο, στο οποίο «η πλοιοκτήτρια εταιρεία διαθέτει σωσίβια για μερικούς, αλλά όχι για όλους, και άλλοι πληρώνουν εισιτήριο και άλλοι όχι», τόνισε ο πρόεδρος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης στην ομιλία του στην ημερίδα που διοργάνωσε απόψε η «Economia Business Tank», στο Χρηματιστήριο Αθηνών με θέμα «Πώς θα ξαναχτίσουμε το κράτος στο νέο οικονομικό περιβάλλον».

«Τη λουξ θέση την έχουν καταλάβει οι συνδικαλιστικές ηγεσίες», οι οποίες υπογράμμισε ότι «πληρώνονται καλά για να ταξιδεύουν αμέριμνα, έχουν ειδικά προνόμια, εξασφαλίζουν καμπίνα και για τα παιδιά τους».

Ο κ. Βουρλούμης αναφέρθηκε ακόμη και στους συμβασιούχους οι οποίοι, όπως είπε, «πήδηξαν μέσα στο καράβι συνήθως στις παραμονές κάποιων εκλογών», ενώ για τον καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου ΔΕΚΟ είπε ότι «καπνίζει το τσιμπούκι του και ατενίζει με τα κιάλια τον ορίζοντα. Που και που στρέφει το βλέμμα του και προς την κουβέρτα αλλά αμέσως αποστρέφει τα μάτια του με βδελυγμία». Παράλληλα δίνει οδηγίες στον τιμονιέρη να κρατηθεί μακριά από αποφάσεις και φουρτούνες καθώς όπως επισήμανε: « η πλοιοκτήτρια εταιρεία δεν θέλει φασαρίες. Γι' αυτό μας έβαλαν εδώ και τα αφεντικά τα ψηφίζει το πλήρωμα. Αντε να καβατζάρουμε και τον επόμενο κάβο -εκλογές- και μετά βλέπουμε. Η θάλασσα αρρωσταίνει αλλά δεν πεθαίνει, το ίδιο και η Ελλάδα».

AΠE-MΠE



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα