Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2006 17:33

ΙΟΝΙΚΗ ΞΕΝ/ΚΑΙ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/12/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στην Αθήνα, στο Κεντρικό Κατάστημα της Alpha Bank, Σταδίου 40, 3ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση, της λογιστικής καταστάσεως του τμήματος κλάδου και των επ’ αυτής εκθέσεων ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών, των Σχεδίων Συμβάσεως και Πράξεως Αποσχίσεως προς, και Αναδοχής από, την Τουριστικά Θέρετρα Α.Ε., τμήματος του ξενοδοχειακού κλάδου, ήτοι των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων νήσου Ρόδου, της Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε.. Ορισμός εκπροσώπων της Εταιρίας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξεως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξεως, δηλώσεως ή ανακοινώσεως που απαιτείται για το σκοπό αυτό. 2. Έγκριση των μέχρι σήμερα ενεργειών, δηλώσεων και δικαιοπραξιών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας αναφορικά με την υπόψη απόσχιση και εισφορά του τμήματος κλάδου. Όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν, αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ’ αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν μέχρι την Παρασκευή 8.12.2006 σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Alpha Bank. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Πλατεία Μαυροκορδάτου και Αχαρνών 17). Οι Μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δεσμεύσεως μετοχών σε οποιαδήποτε τράπεζα στο εσωτερικό ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και για το εξωτερικό στα Καταστήματα της Alpha Bank, ή στις Alpha Bank London, Alpha Bank Κύπρου, Alpha Bank Romania, Alpha Bank Srbija, Alpha Bank a.d. Skopje. και να προσκομίσουν την απόδειξη που θα τους χορηγηθεί, ως και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπείας στο Κεντρικό Κατάστημα της Αlpha Bank, οδός Σταδίου 40 (Τμήμα Εξυπηρετήσεως Μετόχων, τηλέφωνο 210 3265810) μέχρι την Παρασκευή 8.12.2006.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

Ειδική Συνέλευση, των Μετόχων της Μειοψηφίας της Εταιρίας, την 15/12/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, στα Γραφεία της Εταιρίας, Χαλκοκονδύλη 30, 6ος όροφος, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή δύο (2) νέων εκπροσώπων της Μειοψηφίας στο Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με το άρθρο 10, παρ. 2, εδάφ. γ' του Καταστατικού της Εταιρείας λόγω λήξεως της θητείας των Εκπροσώπων της, ως μελών, στο υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω Ειδική Συνέλευση οφείλουν, προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτήν, να καταθέσουν στο Τμήμα Μετόχων της Εταιρείας (οδός Χαλκοκονδύλη 30 γρ. 515, 5ος όροφος - Αθήνα) κατά τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 09.00 έως 13.00 τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία τέλεσης της Ειδικής Συνέλευσης (δηλαδή έως και 8 Δεκεμβρίου 2006) τα παρακάτω έγγραφα: Α. Οσοι από τους Μετόχους (κάτοχοι αποϋλοποιημένων μετοχών) έχουν χειριστή (Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή) θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του χειριστή τους και να προσκομίσουν στην Εταιρεία τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών τους για τη συμμετοχή τους στην Ειδική Συνέλευση που εκδίδει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α.) μαζί με τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους. Β. Οσοι από τους Μετόχους (κάτοχοι αποϋλοποιημένων μετοχών) δεν έχουν χειριστή, αλλά είναι εγγεγραμμένοι στον ειδικό λογαριασμό της μερίδας του οποίου χειριστής είναι το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α.), θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με σχετική δήλωση απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να προσκομίσουν στην Εταιρεία την πιο πάνω βεβαίωση μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους.

ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 15/12/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Θηβαϊδος 15 και Κορνηλίου, Νέα Κηφισιά Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, με κεφαλαιοποίηση της υπεραξίας από αναπροσαρμογή της αξίας των ακινήτων της εταιρίας, με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας πρέπει να προβούν σε δέσμευση των μετοχών τους, είτε μέσω του Χειριστή τους (εφόσον οι μετοχές τους είναι καταχωρημένες σε Λογαριασμό Χειριστή της Μερίδας Επενδυτή στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων - Σ.Α.Τ.), είτε μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (εφόσον οι μετοχές τους είναι καταχωρημένες στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας Επενδυτή στο Σ.Α.Τ.) και να προσκομίσουν τις σχετικές Βεβαιώσεις του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών περί δεσμεύσεως των μετοχών τους για συμμετοχή στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση, καθώς και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεώς τους στα γραφεία της Εταιρείας (Θηβαϊδος αρ. 15 και Κορνηλίου, Νέα Κηφισιά) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης.

ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 19/12/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στη Μάνδρα Αττικής (οδός Λούτσας & Πελοποννήσου), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση: (α) του από 2 Οκτωβρίου 2006 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, (β) της από 29 Σεπτεμβρίου 2006 Επεξηγηματικής Έκθεσης του ως άνω Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, και (γ) της Έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της απορροφώμενης εταιρίας. 2. Έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση της, 100% θυγατρικής εταιρίας, "ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων 1 - 5 του Ν. 2166/1993. 3. Ορισμός εκπροσώπου της Εταιρίας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της Συμβολαιογραφικής Πράξης Συγχώνευσης. 4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας (α) λόγω της απορρόφησης της εταιρίας "ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", και (β) λόγω κεφαλαιοποίησης μέρους του αποθεματικού "Υπόλοιπο κερδών εις νέον", με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της Εταιρίας. 5. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας και κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρίας προκειμένου να αντικατοπτριστεί η σχετική τροποποίηση. 6. Εκδοση υπό της εταιρίας κοινών ομολογιακών δανείων ύψους μέχρι 15.000.000 Euro και εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. (με δικαίωμα υπεξουσιοδοτήσεως) για την διαπραγμάτευση και υλοποίηση αυτών. 7. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία που θα λάβει χώρα η Γενική Συνέλευση, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρίας τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, σύμφωνα με το άρθρο 51 παρ. 2 του Ν. 2396/1996, καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της Εταιρίας. Για περισσότερες πληροφορίες επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας στα τηλέφωνα 2105500920.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων -πλην των Μετόχων της Μειοψηφίας- της Εταιρίας, την 08/01/2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30, στα Γραφεία της Εταιρίας, Χαλκοκονδύλη 30, 6ος όροφος, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή πέντε μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, πλην του Διευθύνοντος Συμβούλου, λόγω λήξεως της θητείας ισάριθμων μελών. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω Γενική Συνέλευση οφείλουν, προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτήν, να καταθέσουν στο Τμήμα Μετόχων της Εταιρείας (οδός Χαλκοκονδύλη 30 γρ. 515, 5ος όροφος - Αθήνα) κατά τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 09.00' έως 13.00' τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία τέλεσης της Γενικής Συνέλευσης (δηλαδή έως και τις 2.1.2007) τα παρακάτω έγγραφα: Α. Οσοι από τους Μετόχους (κάτοχοι αποϋλοποιημένων μετοχών) έχουν χειριστή (Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή) θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του χειριστή τους και να προσκομίσουν στην Εταιρεία τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών τους για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση που εκδίδει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α.) μαζί με τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους. Β. Οσοι από τους Μετόχους (κάτοχοι αποϋλοποιημένων μετοχών) δεν έχουν χειριστή, αλλά είναι εγγεγραμμένοι στον ειδικό λογαριασμό της μερίδας του οποίου χειριστής είναι το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α.), θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με σχετική δήλωση απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να προσκομίσουν στην Εταιρεία την πιο πάνω βεβαίωση μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα