Δυσαρέσκεια Romtelecom για Ρυθμιστική Αρχή Επικοινωνιών της Ρουμανίας

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2006 09:39

Η Romtelecom και τα εργατικά συνδικάτα της εταιρείας άσκησαν κριτική προς την Εθνική Ρυθμιστική Αρχή Επικοινωνιών της Ρουμανίας, υποστηρίζοντας πως η Αρχή εφαρμόζει πολιτική διακρίσεων η οποία αφήνει εκτεθειμένη την εταιρεία στους ανταγωνιστές της.

«Η πολιτική διακρίσεων της Ρυθμιστικής Αρχής δεν επιτρέπει στην εταιρεία να ανταγωνιστεί με ίσους όρους τους κύριους ανταγωνιστές της, τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας Orange και Vodafone και τους παρόχους υπηρεσιών καλωδιακής τηλεόρασης UPC Romania και RCS-RD. Μέσω της πολιτικής αυτής η Ρυθμιστική Αρχή προκαλεί σημαντικές ζημιές στην Romtelecom, τους πελάτες και τους απασχολούμενους της καθώς και στους μετόχους της εταιρείας» δήλωσε ο διευθυντής νομικών και εταιρικών υποθέσεων της εταιρείας, κ. Catalin Dima.

Παράλληλα, μέλη της Ομοσπονδίας Συνδικάτων στις Τηλεπικοινωνίες (Telecommunications Union Federation) απείλησαν πως θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις σε περίπτωση που η διοίκηση της Romtelecom δεν αναθεωρήσει την απόφασή της σχετικά με την κατάργηση των πρόσθετων αμοιβών (bonus) στη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας. Η Ρυθμιστική Αρχή από την πλευρά της δήλωσε πως κάθε απόφαση που αναφέρεται στην αναδιοργάνωση του προσωπικού και ενδέχεται να οδηγήσει σε διαμαρτυρίες και αντιθέσεις με τους εργαζόμενους ανήκει στην αποκλειστική δικαιοδοσία της διοίκησης της εταιρείας.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα