Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2006 10:15

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά, με τις μετοχές από τον τραπεζικό κλάδο αλλά και των τηλεπικοινωνιών πραγματοποίησε χθες άνοδο άνω του 1%. Από τις μετοχές που πραγματοποίησαν το μεγαλύτερο τζίρο ήταν οι ΟΤΕ, ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ και ΟΠΑΠ και συμμετείχαν με ποσοστό περίπου 46% στο συνολικό όγκο συναλλαγών. Για σήμερα προβλέπουμε συνέχεια της ανοδικής βραχυπρόθεσμης πορείας με πρωταγωνιστές της μετοχές εταιριών που θα παρουσιάσουν αποτελέσματα εννεαμήνου».

Aspis Securities: «Τα στοιχεία για το ΑΕΠ του γ’ τριμήνου στις ΗΠΑ ήταν καλύτερα του αναμενόμενου και για το λόγο αυτό οι μετοχές στις διεθνείς αγορές κινήθηκαν ανοδικά. Η εγχώρια αγορά ακολούθησε τις διεθνείς αγορές με τη μετοχή του ΟΤΕ να σημειώνει άνοδο 3,5% καθώς τα αποτελέσματα του εννεαμήνου ήταν καλύτερα του αναμενόμενου.

»Σήμερα θεωρούμε πιθανή τη συνέχιση της ανόδου τόσο στις διεθνείς αγορές όσο και την εγχώρια αγορά. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θεωρούμε ότι θα βρεθούν τα αποτελέσματα του εννεαμήνου καθώς σήμερα ολοκληρώνονται οι σχετικές δημοσιεύσεις των εταιρειών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα