Επέκταση της Zeus στην Ελλάδα

Νέα συνεργασία εν όψει, μετά το Lazart Hotel
Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 11:01
UPD:11:01
zeusintl.com

Η εν λόγω συνεργασία της Zeus International Wyndham περιλαμβάνει την ένταξη στο δίκτυο της Wyndham συνολικά 20 ξενοδοχείων εντός δεκαετίας στη Βαλκανική. 

Από την έντυπη έκδοση

Της Βάσως Βεγίρη
[email protected]

Ακόμη ένα ξενοδοχείο στην Ελλάδα θα θέσει υπό την ομπρέλα και λειτουργία της μέχρι το τέλος του 2017 η Zeus International στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την πολυεθνική Wyndham Hotel Group, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Zeus Χάρης Σιγανός, στο περιθώριο των εγκαινίων του «Lazart Hotel», του πεντάστερου ξενοδοχείου στην περιοχή των Λαζαριστών (πρώην «Les Lazaristes») στη Σταυρούπολη, του οποίου τη διαχείριση ανέλαβε η Zeus International για την επόμενη δεκαετία από την εταιρεία χρηματοδοτικών μισθώσεων Hellas Capital.

Η εν λόγω συνεργασία της Zeus International Wyndham περιλαμβάνει την ένταξη στο δίκτυο της Wyndham συνολικά 20 ξενοδοχείων εντός δεκαετίας στη Βαλκανική. Ο κ. Σιγανός απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το επόμενο βήμα της συνεργασίας αυτής στην Ελλάδα, ενώ για το «Lazart» ανέφερε ότι το συνολικό ύψος της επένδυσης για δράσεις ανακαίνισης θα φτάσει το 1 εκατ. ευρώ, προανήγγειλε αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικά το συγκεκριμένο ξενοδοχείο να ενταχθεί σε branded αλυσίδα. Παράλληλα, εκφράστηκε ιδιαίτερα θερμά για τις προοπτικές της Θεσσαλονίκης ως προορισμούς city break, επισημαίνοντας πάντως ότι τώρα είναι το σωστό timing για τις απαραίτητες ενέργειες-βελτίωση των υποδομών, ώστε να γίνει η αυριανή Κωνσταντινούπολη, δεδομένου ότι όπως σημείωσε «λείπει μια μητρόπολη τουριστική στα Βαλκάνια» και η Κωνσταντινούπολη είναι «κλειστή».

Η συνεργασία με τη Wyndham Hotel Group

H συνεργασία της Wyndham Hotel Group και της Zeus International είχε ως αφετηρία την ανάπτυξη του «Wyndham Grand Athens», το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 2016 στην πλατεία Καραϊσκάκη, αποτελώντας το πρώτο ξενοδοχείο της διεθνούς αλυσίδας στην Ελλάδα, ακολούθησαν στο Λουτράκι το «Wyndham Loutraki Poseidon Hotel» και το «Ramada Poseidon Loutraki Resort» και την 1η Ιανουαρίου 2018 θα ανοίξει στη Βραυρώνα το «Ramada Plaza Attica Riviera» (πρώην «Mare Nostrum»), ενώ στο Μάτι Αττικής το πρώην «Αqua Marina» θα εξελιχθεί σε «Wyndham Garden». Για το «Wyndham Grand Athens» εκτιμάται ότι ο φετινός τζίρος θα φτάσει τα 11 εκατ. ευρώ.

Ο τζίρος του Ομίλου της Zeus International (σ.σ.: η πρώτη εταιρεία του Ομίλου ιδρύθηκε το 2011) από τον τομέα της διαχείρισης ξενοδοχείων (διαχειρίζεται 13 ξενοδοχεία), σύμφωνα με τον κ. Σιγανό, εκτιμάται ότι για το 2017 θα ανέλθει στα 20 εκατ. ευρώ, με προοπτική ανόδου στα 35 εκατ. ευρώ το 2018. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε δύο ακόμη τομείς, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ιδιώτες και θεσμικούς οργανισμούς (μεταξύ των οποίων και τράπεζες) και την παροχή μελετών και συναφών υπηρεσιών για ξενοδοχεία σε τρίτους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα