Στη ρωσική Comstar το 51% της Hellas On Line

Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2006 09:26

Συμφωνία απόκτησης ποσοστού 51% στην Hellas On Line AΕ (HoL) από την Comstar έναντι τιμήματος €47,9 εκατ. με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ανακοίνωσαν σήμερα η JSC COMSTAR – United Telesystems και η Intracom Holdings.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας τελεί υπό την αίρεση της λήψη των προβλεπομένων από το νόμο διοικητικών αδειών και εγκρίσεων, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν κατά το πρώτο τρίμηνο του 2007.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Intracom, η εταιρεία Comstar UTS, ένας από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη Ρωσία, παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως μετάδοση φωνής και δεδομένων, ευρυζωνική πρόσβαση στο Internet, καλωδιακής τηλεόρασης, τηλεφωνικά κέντρα και υπηρεσίες VPN. Τα

ο 2005 τα ενοποιημένα έσοδα της Comstar ανήλθαν στα $ 908 εκατ. Η Comstar UTS παρέχει υπηρεσίες φωνής, δεδομένων και Internet, καλωδιακής τηλεόρασης, καθώς και πολλές άλλες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε εταιρικούς και οικιακούς πελάτες και σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, χρησιμοποιώντας τα δικά της δίκτυα εναλλακτικών και σταθερών γραμμών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα