Νέα α/κ από την Εθνική Τράπεζα

Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2006 16:04

Τη διάθεση δύο νέων Αμοιβαίων Κεφαλαίων, των ΔΗΛΟΣ Delta Sky και ΔΗΛΟΣ Delta Smart, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της τράπεζας, τα ΔΗΛΟΣ Delta προσφέρουν απόδοση που συνδέεται με την πορεία του μετοχικού Δείκτη DJ EUROSTOXX-50 που περιλαμβάνει τις 50 εταιρείες με την υψηλότερη κεφαλαιοποίηση στην Ευρωζώνη.

Παράλληλα, όπως επισημαίνεται, τα δύο νέα Αμοιβαία Κεφάλαια συνδυάζουν και προστασία του αρχικού κεφαλαίου επένδυσης, αποτελώντας έτσι μια ελκυστική πρόταση ειδικά για συντηρητικούς επενδυτές.

Ειδικότερα, το ΔΗΛΟΣ Delta Sky στοχεύει στην λήξη πενταετούς περιόδου από την έναρξη του Αμοιβαίου Κεφαλαίου, στην επίτευξη απόδοσης ίσης με το 70% της θετικής σωρευτικής μεταβολής του Δείκτη DJ EUROSTOXX-50, ενώ προσφέρει προστασία κεφαλαίου στην περίπτωση που ο δείκτης κινηθεί πτωτικά στην συγκεκριμένη περίοδο.

Το ΔΗΛΟΣ Delta Smart στοχεύει στην λήξη μιας περιόδου πέντε ετών από την έναρξή του σε θετική απόδοση ίση με το +50% είτε της θετικής είτε της αρνητικής ακόμη σωρευτικής μεταβολής του DJ EUROSTOXX-50, κατά την ίδια περίοδο.

Το ΔΗΛΟΣ Delta Smart απευθύνεται σε συντηρητικούς επενδυτές, που επιθυμούν να αποκομίσουν θετικές αποδόσεις, ανεξάρτητα από το εάν ο συγκεκριμένος Δείκτης ακολουθεί θετική ή αρνητική πορεία.

Ταυτόχρονα όμως απευθύνεται και σε επενδυτές που επενδύουν σε μετοχικές αξίες, αλλά επιθυμούν να αντισταθμίσουν, σε ένα βαθμό, τον επενδυτικό κίνδυνο.

Τα ΔΗΛΟΣ Delta Sky & ΔΗΛΟΣ Delta Smart θα διατίθενται μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2006 με μηδενική προμήθεια συμμετοχής, από όλο το Δίκτυο Καταστημάτων της Εθνικής.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα