Intrakat: Παράταση χρονοδιαγράμματος διάθεσης κεφαλαίων

Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2006 16:54

Παρατείνεται έως τις 31.12.2007 το χρονοδιάγραμμα διάθεσης των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Intrakat, σύμφωνα με απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της 4ης Δεκεμβρίου.

Αποφασίστηκε επίσης η μερική αλλαγή της χρήσης του αδιαθέτου υπολοίπου των εν λόγω αντληθέντων κεφαλαίων, το οποίο στις 30.09.2006 ανήρχετο στο ποσό των 3.387.967,28 ευρώ.

Ανακλήθηκε παράλληλα η η απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας της 9ης Φεβρουαρίου περί παροχής ειδικής έγκρισης για την αγορά από την μητρική εταιρεία INTRACOM HOLDINGS, ενός αγροτεμαχίου, που βρίσκεται στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Η συνέλευση ανακάλεσε ακόμη την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων περί έγκρισης Προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της εταιρείας σε πρόσωπα εκ των αναφερομένων στην παράγραφο 9 του άρθρου 13 του Κ.Ν. 2190/20, ως ισχύει.

Τέλος, επικυρώθηκε η εκλογή του κ. Ιωάννη Χρυσικόπουλου του Κωνσταντίνου ως νέου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και η εκλογή του κ. Νικόλαου - Σωκράτη Λαμπρούκου του Δημητρίου ως νέου εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΚΑΤ



Σχολιασμένα