Αφαίρεση των μετοχών της Γερμανός από τους δείκτες Χ.Α.

Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2006 17:31

Αφαιρούνται από την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2006, οι μετοχές της Γερμανός ΑΒΕΕ από τη σύνθεση των δεικτών FTSE/Χ.Α. στους οποίους συμμετέχουν, σε συνέχεια των τελευταίων μεταβολών του ποσοστού ευρείας διασποράς των μετοχών της εταιρείας και σύμφωνα με τους Βασικούς Κανόνες Διαχείρισης και Υπολογισμού των Δεικτών FTSE/Χ.Α..

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στην σύνθεση των Δεικτών FTSE/Χ.Α.:

FTSE/X.A. 20

Οι μετοχές της εταιρείας "ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε." αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας "MARFIN FINANCIAL GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" με στάθμιση 75%.

FTSE/X.A. Mid Cap 40

Οι μετοχές της εταιρείας "MARFIN FINANCIAL GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας "FORTHNET A.E." με στάθμιση 30%.

FTSE/X.A. International

Οι μετοχές της εταιρείας "ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε." αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλης εταιρείας.

FTSE/X.A. 140

Οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλης εταιρείας.

FTSE/X.A. Εμπόριο

Οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλης εταιρείας.

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν από την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2006.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα