Cosmote Ρουμανίας: Ένα εκατ. πελάτες ως το τέλος του 2006

Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2006 15:17

Κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, η Cosmote Ρουμανίας επέκτεινε το δίκτυό της επιτυγχάνοντας 95% πληθυσμιακή κάλυψη, εδραίωσε ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων λιανικής με περισσότερα από 550 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα και δημιούργησε 300 νέες θέσεις εργασίας, με το ανθρώπινο δυναμικό της να φτάνει σήμερα τους 700 συνολικά υπαλλήλους.

Επίσης, ενίσχυσε δυναμικά την πελατειακή της βάση η οποία αναμένεται να ανέλθει σε ένα εκατομμύριο συνδρομητές ως το τέλος του 2006.

Τα παραπάνω ανέφερε η διοίκηση της Cosmote Ρουμανίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Βουκουρέστι με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας της εταιρείας.

Παρουσιάζοντας την πορεία της εταιρείας κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, αλλά και τις προοπτικές της ο διευθύνων σύμβουλος της COSMOTE Ρουμανίας, κ. Νικόλαος Τσόλας, είπε: «Πριν από ένα χρόνο, δεσμευτήκαμε να αλλάξουμε τα δεδομένα στη ρουμανική αγορά κινητής τηλεφωνίας. Και η αγορά επιβεβαίωσε τις επιλογές μας. Ένα χρόνο μετά, είμαστε καλύτεροι, ισχυρότεροι, αναπτυσσόμαστε διαρκώς και είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι να αξιοποιήσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος προς όφελος του καταναλωτή. Με ανταγωνιστικές, αξιόπιστες και, κυρίως, ξεκάθαρες προτάσεις, σεβόμαστε κάθε πελάτη που εμπιστεύεται την COSMOTE Ρουμανίας και μοιράζεται το όραμά μας να κάνουμε την κινητή τηλεφωνία προσιτή σε όλους».

«Ο πρώτος χρόνος εμπορικής λειτουργίας της COSMOTE Ρουμανίας σηματοδοτήθηκε από σημαντικά βήματα προόδου κι επιτυχίες, όπως αποδεικνύουν η ταχεία ανάπτυξη του τηλεπικοινωνιακού της δικτύου, η ενίσχυση της θέσης της στην αγορά και οι υποσχόμενες οικονομικές της επιδόσεις», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Cosmote κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος.

«Χάρη στη δέσμευση και τη δυναμική της διοίκησης αλλά και την ταλαντούχα ομάδα των 700 εργαζομένων της, η COSMOTE Ρουμανίας αναδεικνύεται σε ‘δυνατό χαρτί’ για τον Όμιλο, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική μας απόφαση να επενδύσουμε στο μέλλον της. Μέλος ενός Ομίλου που όταν δεσμεύεται, πραγματοποιεί, η COSMOTE Ρουμανίας αναμένεται να συμβάλλει στο όραμά μας να καθορίσουμε τις εξελίξεις στην αγορά της ΝΑ Ευρώπης», πρόσθεσε. Απευθύνοντας χαιρετισμό από την Ελλάδα, ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Παναγής Βουρλούμης, έδωσε τη δική του ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση της COSMOTE Ρουμανίας, εξαίροντας τις μέχρι σήμερα σημαντικές της προσπάθειες, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του για τη μελλοντική επιτυχία της εταιρείας.

Το 2007, η Cosmote Ρουμανίας θα διαθέσει υπηρεσίες i-mode στη Ρουμανία, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της εύκολη και υψηλής ταχύτητας πρόσβαση σε εκτενές και ποικίλο περιεχόμενο Internet, καθώς και σε εφαρμογές, όπως το e-mail, μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.

Στο πλαίσιο της σημερινής εκδήλωσης, η COSMOTE Ρουμανίας ανακοίνωσε, επίσης, τη διάθεση των επαγγελματικών προγραμμάτων της, που προσφέρουν μέχρι και 1.000 λεπτά ομιλίας για εθνικές κλήσεις, τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δωρεάν συσκευών και απεριόριστες κλήσεις μεταξύ των προεπιλεγμένων χρηστών, ανάμεσα σε άλλα, μοναδικά προνόμια.

Η εταιρία, τέλος, παρουσίασε και τις εορταστικές προσφορές της: 6.000 λεπτά ομιλίας και 6.000 SMS εντός δικτύου το χρόνο, με τρία επιπλέον ευρώ το μήνα για τους νέους πελάτες συμβολαίου και 300 λεπτά ομιλίας και 300 SMS εντός δικτύου, με επίσης μόνο τρία ευρώ το μήνα, για τους νέους πελάτες της Cartela COSMOTE. (στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα