Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2006 10:00
UPD:10:03

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά συνεχίζοντας τη διαφορετικότητα που διατηρεί έκλεισε θετικά αντιδρώντας ετεροχρονισμένα στις θετικές μακροοικονομικές ειδήσεις των διεθνών αγορών. Η επιστροφή της αγοράς σε μετοχές όπως η ΑΛΦΑ αλλά και στις υπόλοιπες υψηλής κεφαλαιοποίησης προσδίδει αισιοδοξία».

Euroxx: Ανοδικά αντέδρασε χθες ο Γενικός Δείκτης Τιμών της Σοφοκλέους κατά τη χθεσινή συνεδρίαση μετά τις διαδοχικές πτωτικές συνεδριάσεις, με τις τοποθετήσεις των επενδυτών να επικεντρώνονται σε μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης... Για τη σημερινή συνεδρίαση εκτιμάται ότι η χρονοσειρά τιμών του ΧΑ θα κινηθεί σταθεροποιητικά με το βλέμμα στραμμένο στο άνοιγμα των Ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων».

Aspis Securities: «Ανοδική αντίδραση είχαμε χθες στο Χ.Α. η οποία οφείλεται κυρίως από την άνοδο της μετοχής της Εθνικής Τράπεζας. Όσον αφορά τη σημερινή συνεδρίαση, θεωρούμε πιθανή την εμφάνιση τάσεων συσσώρευσης τόσο στις ευρωπαϊκές όσο και την εγχώρια αγορά, εν όψει της συνεδρίασης της ΕΚΤ».

Praxis Securities: «Συνέχιση των τάσεων συσσώρευσης αναμένεται και κατά τη σημερινή συνεδρίαση κυρίως λόγω της αναμονής των δηλώσεων του προέδρου της ΕΚΤ που θα ακολουθήσουν την ανακοίνωση ανόδου των επιτοκίων στη ζώνη του ευρώ, καθώς επίσης λόγω της ανακοίνωσης των στοιχείων για τις νέες θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ αύριο».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα