Intralot: Διευκρινίσεις για την τουρκική λοταρία

Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2006 11:25

Σε απάντηση δημοσιευμάτων του οικονομικού Τύπου σχετικά με την τουρκική λοταρία, η εταιρεία Intralot με επιστολή της προς το Χ.Α. απαντά τα εξής:

«To Πρωτοβάθμιο Διοικητικό δικαστήριο της Aγκυρας εξέδωσε απόφαση με την οποία απορρίπτει αίτηση αναστολής εκτέλεσης της σύμβασης μεταξύ Spor Toto και Inteltek. Κατά συνέπεια η σύμβαση συνεχίζει να εκτελείται κανονικά. Περαιτέρω το ίδιο δικαστήριο παρέπεμψε το ζήτημα της κρίσης περί του αν η συγκεκριμένη σύμβαση εμπίπτει στην νομοθεσία περί κρατικών προμηθειών προς εξέταση στην αρμόδια αρχή κρατικών προμηθειών η οποία όμως έχει ήδη αποφανθεί ότι η συγκεκριμένη σύμβαση δεν υπάγεται στην αρμοδιότητά της.

Διευκρινίζεται ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη καθώς και η Inteltek έχουν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση επί της ως άνω απόφασης του Πρωτοβάθμιου Διοικητικού δικαστηρίου, όπως επίσης και να προσφύγουν κατά της όποιας απόφασης της αρμόδιας αρχής κρατικών προμηθειών.

Είναι αυτονόητο ότι σε περίπτωση κατά την οποία υπάρξουν πρόσθετες εξελίξεις σχετικά με τα ανωτέρω θέματα και ληφθούν σχετικές αποφάσεις από τα αρμόδια εταιρικά όργανα, η εταιρεία μας θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις προς τις αρμόδιες Αρχές και το επενδυτικό κοινό, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ
  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα