Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2006 10:02

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά εντυπωσίασε θετικά με τις μετοχές τηλεπικοινωνιών και τραπεζών να πρωταγωνιστούν. Για σήμερα αναμένουμε εξισορρόπηση των τιμών και διατήρηση στα παρόντα επίπεδα τιμών».

Fortius Finance: «H άνοδος της καθαρής συναλλακτικής δραστηριότητας σε συνδυασμό με τη διαφυγή του ΓΔ πάνω από τις 4.242 μονάδες σε επίπεδο κλεισίματος μετά από 6 συνεδριάσεις αυξάνουν την όποια αισιοδοξία για τη συνέχεια. Ζητούμενο από τεχνικής απόψεως είναι η παραμονή του ΓΔ πάνω από την αντίσταση των 4.250 μονάδων για τρεις τουλάχιστον συνεδριάσεις ή η διαφυγή του από αυτά τα επίπεδα και η κίνηση προς την επόμενη αντίσταση των 4.317 μονάδων.

»Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχεια της ανοδικής κίνησης η διατήρηση της ζήτησης για δεικτοβαρείς μετοχές και ιδιαίτερα για αυτές του τραπεζικού κλάδου αλλά και το θετικό κλίμα στο εξωτερικό (σήμερα το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών θα εστιασθεί στην ανακοίνωση των νέων θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ στις 15:30)».

Aspis Bank: «Η ολοκλήρωση της δηµοσίευσης των ετήσιων αποτελεσµάτων για τη χρήση του 2005 δεν επεφύλασσε σηµαντικές εκπλήξεις. Θεωρούµε πιθανή την συνέχιση της ανόδου. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η µετοχή της Εµπορικής Τράπεζας».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα