INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε. - Η INFORM υλοποιεί το i-bank payband της Εθνικής Τράπεζας

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 09:50
UPD:23:53

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η INFORM υλοποιεί το i-bank payband της Εθνικής Τράπεζας

 

Η INFORM μέλος του Ομίλου AUSTRIACARD AG υλοποίησε το καινοτόμο προϊόν i-bank payband Visa της Εθνικής Τράπεζας το οποίο εγκαινιάζει στην Ελληνική αγορά έναν νέο τρόπο ανέπαφων συναλλαγών.

 

Έχοντας την ίδια λειτουργικότητα με μία προπληρωμένη κάρτα το i-bank payband Visa είναι ένα βραχιόλι (wristband) από αδιάβροχο υλικό το οποίο διατίθεται σε πολλά χρώματα με ενσωματωμένο ‘contactless chip' και επιτρέπει την πληρωμή σε οποιοδήποτε POS με την ίδια ασφάλεια που παρέχουν οι κάρτες αντικαθιστώντας τα μετρητά ή το πορτοφόλι.

 

Η τεχνολογία του chip είναι καινοτομία της AUSTRIACARD και η κατασκευή έλαβε χώρα στο εργοστάσιο της Βιέννης ενώ η ολοκλήρωση της διαδικασίας  έγινε στο Κέντρο Προσωποποίησης της INFORM στο Κορωπί.

 

Η Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας κα Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου ανέφερε ότι «με την αμέριστη υποστήριξη της INFORM καταφέραμε να είμαστε η πρώτη τράπεζα που παρουσιάζει αυτό τον  πρωτοποριακό τρόπο πληρωμών στην Ελληνική αγορά. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η INFORM κατάφερε να υλοποιήσει ένα σύνθετο έργο και να μας βοηθήσει να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα καινοτόμο εύχρηστο και ελκυστικό προϊόν για την πραγματοποίηση των αγορών τους».

 

 

Σχετικά με την INFORM

H INFORM ιδρύθηκε το 1897 είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 και σήμερα είναι ένας διεθνής Όμιλος με ηγετική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη στο χώρο του Information Management. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται διεθνώς και  πρωταγωνιστεί στον χώρο της διαχείρισης εντύπων της κατασκευής εντύπων ασφαλείας και του Business Process Outsourcing παρέχοντας υπηρεσίες εκτύπωσης και εμφακέλωσης λογαριασμών ηλεκτρονικής παρουσίασης λογαριασμών και διαχείρισης εκτυπώσεων για Τράπεζες Τηλεπικοινωνίες Δημόσιο Τομέα και Βιομηχανικές/Εμπορικές εταιρείες. Ο Όμιλος απασχολεί σήμερα περίπου 430 εργαζομένους. Ο Όμιλος είναι μέλος του Ομίλου AUSTRIACARD AG (πρώην LYKOS AG) με έδρα την Αυστρία ο οποίος είναι ένας διεθνής Όμιλος που δραστηριοποιείται σε δύο βασικούς επιχειρηματικούς τομείς τον τομέα “Digital Security” υπό το εμπορικό σήμα AUSTRIACARD και τον τομέα “Information Management” υπό το εμπορικό σήμα INFORM.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.austriacardag.com & www.lykos.gr

 

 

                             

Η INFORM υλοποιεί το i-bank payband της Εθνικής Τράπεζας


Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΥΚ



Σχολιασμένα