ΟΕΚ: Κλήρωση 22 κατοικιών στον Πύργο και παράδοση άλλων 32 στη Σπάρτη

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2006 17:38

Στην κλήρωση 22 νέων κατοικιών του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας και στην παράδοση αλλών 32 (συνολικά 54 κατοικίες), θα προβούν το Σαββατοκύριακο ο υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Γεράσιμος Γιακουμάτος και ο πρόεδρος του ΟΕΚ Θεόδωρος Δραγκιώτης .

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο στις 16 Δεκεμβρίου 2006 στον Πύργο Ηλείας, θα κληρωθούν 22 νέες κατοικίες στον οικισμό «Πύργος III» του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας. Η κλήρωση θα γίνει στις 18:30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Πύργου.

Ο συγκεκριμένος οικισμός κατασκευάζεται σε οικόπεδο 2.235,05 τ.μ. και αποτελείται από 22 κατοικίες με τις εγκαταστάσεις του και όλα τα δίκτυα υποδομής (ύδρευσης, αποχέτευσης λυμάτων και ομβρίων, ηλεκτροδότησης και τηλεφωνιοδότησης) καθώς και κάθε είδους κοινωφελείς εξυπηρετήσεις.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 στην Σπάρτη, 32 δικαιούχοι, οι οποίοι έχουν ήδη κληρωθεί, θα παραλάβουν τα κλειδιά ισάριθμων κατοικιών του οικισμού «Σπάρτη III» στην αίθουσα του Εργατοϋπολληλικού Κέντρου όπου και θα λάβει χώρα η εκδήλωση.

Ο νέος οικισμός είναι πλήρως οργανωμένος, με δρόμους, πεζοδρόμια και δίκτυα υδροδότησης, αποχέτευσης ομβρίων λυμάτων καθώς και δίκτυα ηλεκτροφωτισμού και τηλεφωνίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα