Η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της Bancpost

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2006 10:10

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας του Βουκουρεστίου, Ziarul Fianciar η σημερινή αντιπρόεδρος της τράπεζας HVB Tiriac, κα Manuela Plapcianu (43 ετών) πρόκειται να είναι η αντικαταστάτρια του κ. Γεώργιου Μιχελή στη διοίκηση της τράπεζας Bancpost (EFG Eurobank).

Υπενθυμίζεται, πως στις αρχές Νοεμβρίου ο κ. Μιχελής είχε ανακοινώσει την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Bancpost από την 1η Ιανουαρίου 2007.

Η κα Plapcianu ξεκίνησε να εργάζεται για την HVB το 2003, όταν ο πρόεδρος της τράπεζας, κ. Dan Pascariu της ζήτησε να «χτίσει» το λιανικό προφίλ του ιδρύματος.

Πριν από τη HVB η κα Plapcianu εργαζόταν στη Citibank Romania. Κατά τη διάρκεια της θητείας τού κ. Μιχελή η Bancpost ολοκλήρωσε τις διαδικασίες αναδιοργάνωσης και προσαρμογής της δραστηριότητάς της στα πρότυπα λειτουργίας του ομίλου Eurobank, επιτάχυνε τις διαδικασίες εφαρμογής νέας ενιαίας υποδομής τεχνολογιών πληροφορικής, ενίσχυσε το βαθμό κάλυψης του πληθυσμού από το δίκτυο υποκαταστημάτων της κ.λπ. Ιδιαίτερη προσοχή αποδόθηκε επίσης στην επεξεργασία νέων τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών με σημαντική επιτυχία στη ρουμανική αγορά.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα