Ευρωσύμβουλοι: Νέο έργο στα Σκόπια

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2005 10:35

Νέο έργο στα Σκόπια ανέλαβε η Ευρωσύμβουλοι – Συμβουλοι Τεχνολογίας και Ανάπτυξης Α.Ε. μετά από διαγωνισμό του Οργανισμού Ανασυγκρότησης των Βαλκανίων της Ε.Ε.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, πρόκειται για το έργο 'Small and Medium Size Enterprise Development' στην ΠΓΔΜ, συνολικού προϋπολογισμού 999.060 ευρώ το οποίο θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις εταιρείες PEM Gmbh (Γερμανία), FED (Βουλγαρία) και Cyprus Technological Institute (Κύπρο), ενώ η χρονική διάρκεια του έργου είναι 12 μήνες.

Πιο αναλυτικά, η υλοποίηση του έργου αφορά την υποστήριξη του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και άλλων σχετικών κυβερνητικών και μη κυβερνητικών δομών της ΠΓΔΜ, με σκοπό την επεξεργασία και εφαρμογή της πολιτικής ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ). Στο πλαίσιο του έργου που θα υλοποιηθεί περιλαμβάνονται η μελέτη της υφιστάμενης κατάστασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στη χώρα, η αξιολόγηση των μέχρι τώρα μέτρων υποστήριξης της κυβέρνησης και των διεθνών οργανισμών βοήθειας (Ε.Ε., USAID, DFID - Ηνωμένο Βασίλειο, κ.ά.) προς τις ΜΜΕ που έχουν εφαρμοστεί, η επεξεργασία στρατηγικής ανάπτυξης των ΜΜΕ στην ΠΓΔΜ καθώς και η επεξεργασία και εφαρμογή εξειδικευμένων οριζόντιων και καθέτων προγραμμάτων υποστήριξης των ΜΜΕ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΣΥΜΒ



Σχολιασμένα