Συνεργασία Ericsson - Telstra

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2005 12:45

Η Ericsson επελέγη ως ο αποκλειστικός προμηθευτής 3G/WCDMA της Telstra για μια πενταετία. Η εκτιμώμενη αξία της συμφωνίας ανέρχεται σε περισσότερα από 78 εκατομμύρια δολάρια για τη χρονική διάρκεια της πενταετίας.

Η Ericsson θα παρέχει διαστρωματωμένη αρχιτεκτονική (layered architecture) κορμού και εξοπλισμό ασύρματης πρόσβασης, καθώς και υπηρεσίες HSDPA και υλοποίησης δικτύου.

«Λάβαμε προς αξιολόγηση αρκετές προσφορές πολύ υψηλής ποιότητας και μεγάλης ανταγωνιστικότητας, βασικό μας όμως κριτήριο έπρεπε να είναι ποιος μπορεί να παρέχει την καλύτερη συνολική λύση για την Telstra», δήλωσε ο κ. Ted Pretty, Γενικός Διευθυντής της Telstra Technology Innovation and Product Group.

«Η Ericsson συνεργάζεται στενά με την Telstra για πολλές δεκαετίες στους τομείς των σταθερών και κινητών δικτύων, εφαρμογών και υπηρεσιών», σύμφωνα με τον Barry Borzillo, Managing Director της Ericsson Australia and New Zealand. «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που υποστηρίζουμε την Telstra στην προώθηση της ανάπτυξης του κλάδου με τη μεγάλης σημασίας απόφασή της επένδυσης στο δίκτυο».

Στην Αυστραλία, η Ericsson προμηθεύει επίσης και παρέχει την ολοκληρωμένη υποδομή για το δίκτυο 3G της Hutchison στην Αυστραλία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα