Βέμπερ: Οι καθυστερήσεις του Αλ. Τσίπρα ανέβασαν τον λογαριασμό

«Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι έχει κομμουνιστή Πρωθυπουργό»
Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017 18:38
UPD:04/05/2017 01:14
EPA/JULIEN WARNAND

«Χάρη στις προσπάθειες των Ελλήνων πολιτών, η χώρα τους προχωράει μπροστά. Δυστυχώς, οι τακτικές καθυστέρησης του κ. Τσίπρα έκαναν ακόμη μεγαλύτερο τον λογαριασμό», ανέφερε ο κ. Βέμπερ σε ανάρτησή του στο Twitter (φωτ. αρχείου).

 

Τακτικές καθυστέρησης καταλογίζει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο, Μάνφρεντ Βέμπερ, ενώ τον κατηγορεί ότι, με αυτόν τον τρόπο, αύξησε τον λογαριασμό για την Ελλάδα.

«Χάρη στις προσπάθειες των Ελλήνων πολιτών, η χώρα τους προχωράει μπροστά. Δυστυχώς, οι τακτικές καθυστέρησης του κ. Τσίπρα έκαναν ακόμη μεγαλύτερο τον λογαριασμό», ανέφερε ο κ. Βέμπερ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Εξάλλου, σύμφωνα με το EurActiv.com, σε δηλώσεις του στον απόηχο της συνάντησής του με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ στην Ουάσιγκτον, ο κ. Βέμπερ ανέφερε ότι ως μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, οφείλει να επισημάνει πως το πρόβλημα της Ελλάδας, πλέον, είναι ότι ο Πρωθυπουργός της είναι κομμουνιστής. 

Στο τετ-α-τετ του κ. Βέμπερ με την κ. Λαγκάρντ, η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ελληνικό ζήτημα, αλλά και σε θέματα της Ευρωζώνης.

Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά Βέμπερ

«Ακραία φανατικό» χαρακτήρισε τον κ. Βέμπερ με ανάρτησή του στο Facebook ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. Παράλληλα, σε δήλωσή του στo EurActiv.com, κάλεσε τον κ. Βέμπερ να αποδεχθεί ότι ο κ. Τσίπρας θα είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας για πολλά χρόνια.

«Ο Βέμπερ ξανά στη λάθος πλευρά της ιστορίας. Η δήλωση για Τσίπρα είναι μνημείο αναχρονισμού και φανατισμού. Τι λένε οι ομοϊδεάτες του στη Ν.Δ.;», διερωτήθηκε επίσης ο κ. Παπαδημούλης, με νεότερη ανάρτησή του στο Twitter.

«Η κοινωνική αλληλεγγύη και η προστασία των αδυνάμων θα παραμείνει προτεραιότητά μας όσο κι αν έχει πρόβλημα ο κ. Βέμπερ και το εκφράζει συνεχώς», σημείωσε από την πλευρά της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα