Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2005 10:39
UPD:10:51

Praxis Securities: «Το αρνητικό κλείσιμο των κυριότερων διεθνών αγορών σε συνδυασμό με το γεγονός της λήξης των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης και των δικαιωμάτων προαίρεσης επί δεικτών μηνός Ιανουαρίου ενδέχεται να οδηγήσουν την αγορά στο να παρουσιάσει νευρικότητα κατά τη σημερινή συνεδρίαση».

Intersec: «Ανοδικά κινήθηκε χθες η Σοφοκλέους με την ΕΛΤΕΧ να καταγράφει κέρδη 5,7% και την Τράπεζα Πειραιώς 4,6%. Ο γενικός δείκτης έκλεισε με κέρδη 0,43% στις 2.891,6 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών έφθασε τα 195 εκατ. ευρώ. Εκτιμούμε ότι η αγορά σήμερα θα κινηθεί πτωτικά, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον και η λήξη των ΣΜΕ Ιανουαρίου».

Megatrust: «Το ΧΑ αν µη τι άλλο συγκεντρώνει τα βλέµµατα του επενδυτικού κοινού, καθώς µε δεδοµένο το αρνητικό κλίµα στις διεθνείς αγορές, η δυναµική ανοδική κίνησή του συνεχίζεται απρόσκοπτη. Η µονοσήμαντη αυτή φορά του Γ∆ εγκυµονεί κινδύνους τεχνικής και κερδοσκοπικής φύσεως καθώς τα οποιαδήποτε ουσιαστικά σηµεία στήριξης απέχουν από τα παρόντα επίπεδα τιµών, ενώ οι εταιρείες υψηλής κεφαλαιοποίησης, απουσία κάποιας σηµαντικής στρατηγικής κίνησης, θεωρούνται ήδη υπερτιµημένες».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα