Νέος διευθύνων σύμβουλος στις Μινωικές Γραμμές

«Ανακριβή» τα δημοσιεύματα περί εξαγοράς
Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2005 17:33

Ανακριβή χαρακτηρίζει η διοίκηση της εισηγμένης εταιρείας Μινωϊκές Γραμμές τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εξαγορά της εταιρείας και έλεγχο της διοικήσεώς της από συγκεκριμένο μέτοχο.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική επιστολή της διοίκησης στο ΔΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μέχρι και σήμερα δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν τη βασιμότητα των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων.

Εξάλλου το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας κατά τη συνεδρίασή του στις 31.1.2005 έκανε αποδεκτή την από 26.1.2005 παραίτηση του Παναγιώτη Κασαπάκη από τη θέση του γενικού διευθυντή και εξέλεξε ομοφώνως τον Αντώνιο Μανιαδάκη, μέλος του ΔΣ, ως διευθύνοντα σύμβουλο. Σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ ο κ. Μανιαδάκης θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από την Παρασκευή 4.2.2005, ενώ ο κ. Κασαπάκης θα εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντά του έως την Πέμπτη 3.2.2005.

Μετά τα παραπάνω το ΔΣ της εταιρίας έχει ως εξής: Κωνσταντίνος Κληρονόμος, πρόεδρος ΔΣ, εκτελεστικό μέλος, Εμμανουήλ Κουλεντάκης, αντιπρόεδρος ΔΣ, εκτελεστικό μέλος, Αντώνιος Μανιαδάκης, διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος, Μιχάλης Βαβουράκης, μη εκτελεστικό μέλος, Κωνσταντίνος Μαμαλάκης, μη εκτελεστικό μέλος, Ιωάννης Ξενικάκης, μη εκτελεστικό μέλος, Μηνάς Παπαδάκης, μη εκτελεστικό-ανεξάρτητο μέλος, Στυλιανός Σαρρής, μη εκτελεστικό μέλος, Νικόλαος Σερπετσιδάκης, μη εκτελεστικό μέλος, Ιωάννης Σμπώκος, μη Εκτελεστικό μέλος, Παντελής Τζωρτζάκης, μη εκτελεστικό-ανεξάρτητο μέλος, Ευάγγελος Φρουδάκης, μη εκτελεστικό-ανεξάρτητο μέλος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα