«Εφυγε» ο πρόεδρος και ιδρυτής του Fashion Box Group S.p.A

Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2005 19:01

ΑΠΕΒΙΩΣΕ τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου ο πρόεδρος και ιδρυτής της μητρικής ιταλικής Fashion Box Group S.p.A, Claudio Buziol και ως εκ τούτου το δ.σ. του ομίλου, αποτίοντας φόρο τιμής στον εκλιπόντα, έλαβε ομόφωνη απόφαση να μείνουν κλειστές οι πόρτες των 220 καταστημάτων της Replay σε όλο τον κόσμο την Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2005, ημέρα της κηδείας του.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της Fashion Box Ελλάς Α.Ε. εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του εκλιπόντος αποστέλλοντας συλλυπητήρια τηλεγραφήματα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, διευθύνων σύμβουλος της Fashion Box Ελλάς Α.Ε., θα παραστεί στην κηδεία μεταφέροντας τα αισθήματα πένθους των στελεχών και συνεργατών της Fashion Box στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Ο κ. Τσουβελεκάκης εκφράζοντας τη βαθιά λύπη του για την απώλεια του προέδρου του ιταλικού ομίλου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Με εμπνευστήρια δύναμη τις αρχές και το όραμα του Claudio Buziol θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, που καθιέρωσαν τη Replay ως την πλέον καινοτόμα και πρωτοποριακή ματιά στο σύγχρονο lifestyle».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα